kolmapäev, 4. juuni 2008

2008 MTV Movie Awards

1. juunil toimus 2008 MTV Movie Awards. Olen neid mitmeid aastaid järjest jälginud. Tänu sellele sai omal ajal avastatud nt. Napoleon Dynamite, mis Eestis siis veel tuntud polnud. Sama on ka muusikaliste vahepaladega. Eelmine aasta laulis nt. Amy Winehouse Rehab'i, mis polnud veel vähemalt Eestis jõudnud populaarseks saada. Need on ainult mõned näited, mis meenuvad. Lisaks on neil alati naljakad vaheklipid olnud.

Õhtut juhtis Mike Myers. Ta osales ka naljaklippides, kuid sel aastal polnud need lihtsalt naljakad. Üldse kohe. Wayne's World nö. comeback oli teistest parem. Esinejateks olid Coldplay ja Pussycat Dolls. Esimest oli hea kuulata, teist ainult hea vaadata. Coldplay esitas esmakordselt lives oma uut singlit Viva La Vida.


Õhtu highlight olid mitmed presenteerijad. Üks kuulsam kui teine ja iga järgmine sissejuhatus over-the-top kui eelmine. Näiteks Seth Rogen ja James Franco võtsid välja cracki paki kinnitades, et see pole päris. Siis liikus kaamera kaugvaatesse, et polnud otseselt näha, mida nad teevad. Nad võtsid jointi ja tõmbasid seda kinnitades jälle, et see pole päris. "Kids, don't really smoke fake weed like this." Klipi ajal näidati publiku seast korra Robert Downey't, kellel oli veidi üllatunud nägu peas... Robert Downey vajas ise parima filmi presenteerimiseks eraldi tutvustamist, sest mees oli oma hiljutise Iron Man'i edu üle nii uhke. :) Üldse promosid pea kõik staarid oma uusi filme. Rainn Wilson oli laval peaaegu paljalt jne. Showd oli, aga jäi ikka lahjaks võrreldes varasemate aastatega.


Parimaks filmiks hääletati Transformers. Johnny Depp võitis kaks auhinda nii komöödia kui ka parima kurjami eest.

Best Female Performance: Ellen Page in Juno
Best Fight: Sean Faris vs. Cam Gigandet in Never Back Down
Best Summer Movie So Far: Iron Man
Best Male Performance: Will Smith in I Am Legend
Best Comedic Performance: Johnny Depp in Pirates of the Caribbean: At World's End
Best Villain: Johnny Depp in Sweeney Todd
Breakthrough Performance: Zac Efron in Hairspray
Best Kiss: Briana Evigan and Robert Hoffman in Step Up 2 The Streets
MTV Generation Award: Adam Sandler!!!
Best Movie: Transformers

Tervet showd saab vaadata siit.

5 kommentaari:

  1. Muide, Jack Blackil on seljas särk Brütal Legend. See on üks rockiteemaline mäng, mida kahjuks veel PC peal saada pole. Black teeb seal peaosalise häält.

    VastaKustuta
  2. Brütal Legend on oodatud mäng jah, suuresti tänu sellele, et selle taga on Tim Schafer - seiklusmängude kroonimata kuningas. Sitt muidugi, et järjekordselt tehakse mäng eksklusiivselt konsoolidele - ajuvabadus!

    VastaKustuta
  3. Monkey Island, Grim Fandango, Psychonauts (Y)
    1995 a. mäng Full Throttle pidavat olema midagi sarnast nagu Brütal Legend, pole kahjuks mänginud.

    VastaKustuta
  4. Transformers!!!

    AUTOD MUUTUVAD ROBOTITEKS!!!!

    Wohooo!!!

    VastaKustuta
  5. Full Throttle on pigem midagi sarnast nagu Monkey Island.

    VastaKustuta