teisipäev, 17. juuni 2008

The Incredible Hulk

Now, that's more like it! Kas on üldse vaja mainida, et The Incredible Hulk (2008) teeb rohkem kui sajaga Hulk'le ära. Kõik, mis oli Ang Lee ponnistuses valesti, on Louis Leterrier (Danny the Dog) siin õigesti teinud. Algustiitrid räägivad kiirelt ära Bruce Banner'i taustaloo (õige!), millele järgneb põnev Brasiilias redutamise osa. Mulle meeldis väga selline lähenemine.

Banner (Edward Norton) hoiab väga madalat profiili töötades joogitehases samal ajal otsides ravi oma probleemile. Ta kontakteerub läbi interneti teadlasega Samuel Sterns aka Mr. Blue (Tim Blake Nelson), kes teda selles abistab. USA sõjavägi ajab teda taga, sest tema ebaõnnestunud eksperiment oleks neile väga kasulik. Selle abil saaksid nad toota Super-Soldiers. Täpselt selleks tahabki saada Tim Roth'i mängitud badass sõja ekspert Emil Blonsky. Ta laseb endale süstida Banner'i väljatöötatud seerumit, kuid läheb sellega liiale ning temast saab Abomination.

Edward Norton on mu lemmiknäitleja ja ei pidanud temas pettuma. Liv Tyler'i karakter on vajalik Hulk'i kõrvale, kuid Liv jätab rohkem külmaks kui Jennifer Connelly. Treilerit vaadates pani muretsema CGI. Ma pole lõpptulemusega eriti Hulk'i välimuse osas ikka 100% rahul, aga otseselt midagi nuriseda pole. Shreki ta enam ei meenuta. Nagu ka mitte Edward Norton't, aga paremaks teda vist ei suudetagi teha. Action stseenid on meisterlikult tehtud. Hulk ja Abomination materdasid lõpus ikka päris korralikult. Film oli 1:50 pikk. Mõnes kohas hakkas venima, kuid üldiselt säilis huvi lõpuni. Tim Roth'i tegelane tegi asja huvitavaks. Ja muidugi Norton. Naljakaim lause filmis: "You won't like me when I'm......hungry." :)

Lõpus külastas oodatud Tony Stark, kes andis selge vihje järjeks. Triloogiat tahetakse igatahes teha. Järgmiseks kurjamiks anti ka juba vihje, kelleks peaks tulema The Leader. Läheksin suurima heameelega vaatama. Seda Hulk'i rebooti oli hädasti tarvis. Iron Man meeldis mulle ainult natukene rohkem.
7/10

Lou Ferrigno - teleseriaali Hulk, kes tegi mõlemas filmis väikese cameo.
The Incredible Hulk filmi üle ei pea ta häbenema.

4 kommentaari:

  1. Mul värskelt filmi nähtud ja tekkis üks küsimus.
    Oled ikka kindel, et film väärib nii head hinnet nagu "7"???

    VastaKustuta
  2. Maitse üle ikka kakeldakse. 7 pole nüüd ka see kõige parem hinne.

    VastaKustuta
  3. Kusjuures mulle meeldib kui antakse mingile filmile enda omast hoopis teine hinnang. Huvitav on lugeda. Kui leian piisavat motivatsiooni, kirjutan ka asjast. Lihtsalt pole midagi eriti öelda.

    Minu arust sellistes superkangelaste filmides ei osata põhimadinat hea ja kurja vahel huvitavalt teha. Aga jah, maitse üle ikka kakeldakse ;).

    VastaKustuta
  4. Ennast jätab ka veidi külmaks, kui kaks CGI monstrumit laamendavad, aga nägi üpris ok välja. Iron Man lõpumadin valmistas näiteks suurema pettumuse.

    VastaKustuta