neljapäev, 12. juuni 2008

Queen + Paul Rodgers @ Riia


Värske uudis! Ja täna pole ju ometi 1. aprill.

Eksklusiiv: Queen ja Paul Rodgers esinevad sügisel Riias

Queen ja Paul Rodgers astuvad 19. septembril üles Riias Arena hallis, tegemist on bändi ainukese kontserdiga Põhjamaades.

Kontsert leiab aset Queeni Euroopa turnee raames, mis algab 15. septembril Moskvas, kus bänd annab kahel päeval kaks kontserti, teatas SL Õhtulehe reporter, kes viibis tänasel Riias toimud pressikonverentsil.

Piletid Queeni kontserdile tulevad müüki kõigis kolmes Balti riigis esmaspäeval 16. juunil.

Riia järel esineb Queen Berliinis.

http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=283313



Praha reis jääb siis ilmselgelt ära. Sellepärast oligi pärast kahte Moskva kontserti tuurigraafikus mõnipäevane auk. No muidugi Tallinn oleks veel suurem jackpot olnud, aga ei maksa nuriseda. Sellest Riia pressikonverentsist peaks SL Õhtulehes ilmuma ka artikkel, millele siis hiljem viitan.

7 kommentaari:

  1. See uudis tuli küll nagu välk selgest taevast. Nonii, et siis Riiga minek!
    MTA-st on kahju. Tuldi ju meie soovile vastu Prahasse mineku asjus. Ei tea, mis nüüd saab. Kuna karta on, et enamus sinna soovijatest, hakkavad ju nüüd Lätit eelistama. Aga kui Prahat siiski ei jäeta ära, siis isegi kaalun mõlemale minekut. Raha küll läheb palju, aga sellise asja jaoks olen nõus kokku hoidma ikka küll.

    VastaKustuta
  2. Ma teavitasin see päev ka MTA'd Riia kontsertist ja ta vastas, et oli just Praha piletid kätte saanud. :P Võib-olla müüb need maha ei tea.

    VastaKustuta
  3. MTA tegutses üllatavalt ruttu vahetades Praha Riia astu ümber. Summa nüüd siis ainult 1700, mis on väga meeldivalt vähem. Ise lähen kindlasti MTA-ga, ei pea hakkama ise rabelema. Ega vist ei saaks omapäi ka odavamalt. Sa ju tuled ka ikka MTA-ga?

    VastaKustuta
  4. Ma ei tea ostsin täna suure hirmuga pileti ära. Kindlasti tulen MTA'ga, maksan sõiduraha siis eraldi nagu eelmine kord. Kas pilet on tavaline seisupilet või fännitsooni oma? Ma võtsin tavalise 695.- Üks võimalus oleks see maha müüa ja kogu komplekt MTA'st võtta eriti juhul, kui see fännitsooni piletit sisaldab. Täna polnud rohkem raha lihtsalt, aga suve lõpuks jõuab koguda.

    VastaKustuta
  5. Paraku sisaldab MTA variant tavalist seisupiletit. Ma tõenäoliselt ostan eraldi fännitsooni pileti, aga reisin ikka MTA-ga.

    VastaKustuta
  6. Igaks juhuks siis infot reisi kohta:

    Reisipaketi hind 1700.- krooni ja sisaldab:

    * kontserdipileti Queeni+PR kontserdile
    * majutuse Riias hotellis koos hommikusöögiga
    * transpordi Riiga ja tagasi.

    Kui soov osa võtta, saatke meil info@metaltravel.net, kus märkige ära oma nimi, isikukood ja kontaktnumber. Kuna summa ei ole väga suur, siis eraldi broneerimistasu ei ole, küll aga peaks kogu raha olema laekunud hiljemalt 31. augustiks 2008!

    Reisiprogramm:

    R. 19.09 - väljasõit Tallinnast, Balti Jaama bussiparklast kl. 09.30, Riiga jõuame 15.00 paiku, einestame Lidos, majutume hotelli. Kl. 20.00 Riga Arenal Queen+Paul Rogers
    L. 20.09 - pärast hommikusööki veedame mõned tunnid linna peal, ca 14.00 võtame suuna Tallinna poole, kuhu jõuame orienteeruvalt kl. 19.30-20.00 paiku

    VastaKustuta
  7. Täna ostsin fännitsooni pileti ära. See tagab siis seisukoha lava juures ja sissepääsu 30 min varem tavapiletite omanikest.

    VastaKustuta