neljapäev, 5. juuni 2008

The Simpsons Movie (Less Is More)

Lugesin TV-Ekspressist Trashi kirjutatud lugu fanedition teemal ehk siis filmifännidest, kes oma lemmikuid enda äranägemise järgi muudavad ja neid seejärel internetis levitavad. Kuigi olin ka varem Trashi blogist neil teemadel arvustusi lugenud, siis suurem huvi tärkas just peale artikli lugemist. Mõtlesin esimesena proovida midagi kergemat. Nägin Simsponite filmi kinos ligi aasta tagasi, et oligi aeg mälu värskendada.

What is it about? As with most t.v. show turned movie the Simpsons fell short of fantastic. I have (I believe) semi-helped it. No Itchy & Scratchy intro, no Green Day, and most importantly - NO COLIN!!! Woohoo!

See Colin oli filmis Lisa poiss-sõber nii et uues versioonis ei näinudki teda mitte kordagi. Hea lüke. Kokku lõikas fänn välja 20 minutit ja lisas juurde ühe minuti. Filmi kestvus siis kokku 1h 7min. Tulemus oli tempokam. Kas ka parem - seda nii kindlalt väita ei saa. Olime vaadates kerges konditsioonis, et kriitikameel võis klaasi põhja ära kaduda. Spiderpig, Barti peenis ja veel mõned naljad Homer'ga jäidki ainsateks kohtadeks, kus sai korralikult naerdud.


The Simpsons Movie (Less Is More) asub siin http://fanedit.org/417/. Ei saa jätta mainimata, kui tüütu oli 34 rar faili läbi RapidShare tõmmata. Torrentina seda polnud. Film hakkas kohe mängima ja mingeid lisasid sel polnud. Pildikvaliteet oli mõnes kohas kesine, kuidagi udune vms. Panen siis filmile ja DVD'le kokku 6/10.

Suur osa neist fännide poolt reliisitud versioonidest ongi lühendatud versioonid nagu see. Järgmiseks tahaks näha nt. Two Exits From Pan’s Labyrinth, mis on löödud kaheks eraldi filmiks. Üks sisaldab kõike fantaasiaga seonduvat ja teine seda draama poolt. Kindlasti oleks huvitav vaadata Prison Break'i esimese hooaja 7 osa 2h filmina, kust on välja jäetud terve vandenõu osa. Ning palju teisi huvitavaid reliise. Ole ainult mees ja võta aega nende jaoks.

RapidShare geeniused panevad sümbolite tagant 4 kassi otsima.
Tahan puzzlesid, siis mängin seiklusmänge...

3 kommentaari:

  1. Oh jah, need kuradi kassid. Tahaks õlle lahti teha kui selle pusle ära teen. Ja veel 34 korda? :D

    VastaKustuta
  2. Õnneks oli neil mõnikord seal Happy hour vms, et ei pidanud kasse taga otsima, sai kohe tõmbama panna.

    VastaKustuta
  3. Teemasse minev uudis: Simpsonite näitlejatel tõsteti palka.

    Peategelastele häält andvate näitlejate palk on uue lepingu kohaselt 400 000 dollarit (üle nelja miljoni krooni) osa eest, kirjutab Variety.
    Varem oli nende palk 100 000 dollarit (üle ühe miljoni krooni) väiksem.

    http://www.elu24.ee/?r=6&id=16317

    VastaKustuta