kolmapäev, 25. juuni 2008

Empire


Mais ostsin esimest korda filmiajakirja Empire, milles oli Indy eri. Veidi aega tagasi leidsin end taas juhuslikult poest sama ajakiri näpu vahel. Juulikuu numbrit müüakse kahe erineva kaanepildiga. Polnud mingit küsimustki, et valisin Joker'i (Heath Ledger) variandi. Empire kodukal on pandud mõned leheküljed seda Joker'i soditud ajakirja, mida saab interaktiivsel kujul lehitseda. Päris ajakiri polnud tema käe alt läbi käinud, kahjuks, oleks päris äge olnud. Ajakiri oli asjalik nagu ikka. Pikk lugu The Dark Knight'st, Hancock'st jne.

Juuni number jäi vahele. Selle kaanel oli vist Hulk. Ei usu ka, et enam Empire üldse tulevikus ostan. Joker'i pildiga pidin lihtsalt endale krabama. I'm obsessed. Nagu praegune headeri pilt ka reedab. Huvi korral klõpsa ka The Dark Knight posteritele. Why so serious?

5 kommentaari:

  1. nice cover art! tekib tahtmine isegi osta ;P

    VastaKustuta
  2. Juulikuu numbrit on müüdud juba mõnda aega tegelikult. Varsti peaks tulema vist augusti number. See ongi üks kuu ees alati. Nagu muusikaajakirjadki.

    VastaKustuta
  3. Ma lubasin, et suve jooksul ühtegi USA filmi ei vaata, aga arvan, et TDK on piisav põhjus seda, et seda lubadust murda, sest suurel ekraanil saab kordades kõvema elamuse.

    VastaKustuta
  4. Esimest filmi suurel ekraanil ei vaadanud, kuid sel korral seda viga teha ei kavatse.

    VastaKustuta
  5. Te ei kujuta ettegi kuidas ma TDK ootan. Päris tõsiselt ma nägin üks öö unes, et käisin filmi kinos vaatamas...

    Batman: Gotham Knight. Tahan! Need animatsioonid ühendavad omavahel BB ja TDK.
    Nagu Animatrix kunagi tegi.

    VastaKustuta