kolmapäev, 12. oktoober 2011

Mixtape #2: Remix'd



Vaikselt tiksub juba kolmas nädal eelmisest Mixtape'st, aga parem hilja kui mitte kunagi. Nagu lubatud, siis #2 on puhtalt Remix'i eri, mille koostamisega oli mul ikka tublisti peavalu. Kuna tahan jääda alati kümne loo piiridesse, siis pidin raske südamega palju häid remix'e välja jätma.

Näiteks olin alguses täiesti kindel, et panen eelmise Mixtape'i avanud Crystal Fighters'i At Home (Sonic Tramp Remix) või At Home (Fusty Delights Remix), aga lõpuks ei mahtunud kumbki sisse, kusjuures ma olen Sonic Tramp Remix'i kuulanud rohkem, kui ühtegi teist kümne hulka pääsenud lugu...

"Finaali" pääses kaks The xx lugude töötlust, sest ma lihtsalt ei suutnud kumbagi välja jätta. Basic Space (Jamie xx Space Bass Mix) ja VCR (Four Tet remix)-st ärme parem räägigi. :( Loodan, et kuulate neid ka. Lisaks The xx'le on veel 2 remix'i, millede juures on nuppe keeranud Jamie xx - ta on lihtsalt sel aastal olnud niivõrd tegus.

Rääkides aastatest, siis remix'd on valminud vahemikus 2009-2011 ning kümnest 6 on pärit käesolevast aastast. Olen juba varem maininud, et hakkasin remix'e just sel aastal kõvasti kuulama ja teen seega palju "järelaitamistunde".

Panin ka seekord ühe kodumaise loo, kusjuures nii Opium Flirt kui ka Several Symptoms olid HÕFFi kogumikul. Võiksin rääkida veel pikalt, miks selle või tolle remix'i valisin, kuid asuge parem tõmbama/kuulama ja muidugi ka kommenteerima.


Mixtape #2: Remix'd
LAE ALLA

  1. The Naked And Famous - Young Blood (Dave Sitek Remix)
  2. Adele - Rolling In The Deep (Jamie xx Shuffle)
  3. The xx - Infinity (Flufftronix Remix)
  4. The xx - VCR (Matthew Dear Remix)
  5. Opium Flirt - Ratatouille (3Pead Remix)
  6. Radiohead - Separator (Anstam RMX)
  7. Sleigh Bells - Rill Rill (Clique NewTrends Remix)
  8. Lykke Li - Get Some (Remix by Beck)
  9. Gil Scott-Heron and Jamie xx - NY Is Killing Me
  10. UNKLE - The Answer (Trentemoller Remix)

5 kommentaari:

  1. Omapärane offbeat kompott. Sain enda pleierisse paar head lugu juurde. Naked & Famous - Young Blood ja Opium Flirt - Ratatouille remixid jäid kummitama, mistõttu need ka mainimisväärt.

    VastaKustuta
  2. Rill Rill'i remix on boss.

    VastaKustuta
  3. "Võiksin rääkida veel pikalt, miks selle või tolle remix'i valisin..."

    No räägi pikemalt!

    VastaKustuta
  4. Ei. Teie kord on nüüd rääkida!

    VastaKustuta
  5. Ma pole kunagi eriline remixide fänn olnud (okou, valetan, mul oli kunagi lühikest aega mingi kahtlane techo-raver periood), kuid hei - nagu näha elasin selle kompoti üle :) Järelikult ei tee sa midagi liiga valesti.

    (Radioheadi Separator kammis küll ära)

    VastaKustuta