pühapäev, 10. juuni 2012

Mixtape #4: AD 2004


Leidsin eile enda esimese (ja ainsa) füüsiliselt tehtud mixtape CD aastast 2004 ja mõtlesin vana asja uues kuues välja lasta ning ühtlasi ka Mixtape'i nurgakese taas ellu äratada. Ehk siis ajamasin minu lemmikmuusikasse 8 aastat tagasi, kusjuures enamik neist artistidest on jäänud siiani lemmikuteks, kuigi päris kõiki igapäevaliselt enam ei kuula.

Tegelikult oli plaadil poole rohkem lugusid, ent piirdusin esimese kümnega, et mahtu mitte väga suureks ajada ning pealegi moodustas plaadi esimene pool ühtlasema terviku. Lood 1-9 olid algselt täpselt sellises järjestuses, vahetasin ainult välja kümnenda loo System of a Down - Toxicity, sest see ei sobinud mixtape'i lõpetama. Viimaseks jätsin siis The Beta Band - Pure For, mis oli ka plaadil viimane lugu. Suurem osa lugudest on ilmunud 2003-2004, paar tükki ka varem.


Mixtape #4: AD 2004
LAE ALLA (79,6 MB)

  1. Yeah Yeah Yeahs - Rich
  2. The Dandy Warhols - You Were The Last High
  3. The Postal Service - Such Great Heights
  4. Interpol - Obstacle 1
  5. Franz Ferdinand - The Dark of the Matinée
  6. Muse - Time Is Running Out
  7. Mike Oldfield - Outcast
  8. Young Heart Attack - (Take Me Back) Mary Jane
  9. The Rapture - Sister Savior
  10. The Beta Band - Pure For


Mixtape #1: Best of 2011
Mixtape #2: Remix'd
Mixtape #3: kaverid

2 kommentaari:

  1. Tee üks mixtape ainult eesti mussist pliis!

    VastaKustuta
  2. Kusjuures plaanisin seda juba pärast #1 tegemist, aga ei saanud siis 10 tasuta jagatavat lugu kokku. Ei tahtnud, et EAKO vms kaela tuleb ja sinna ta jäi. Nüüd peaks tasuta stuffi juba rohkem saadaval olema, et ehk teengi siis selle järgmiseks.

    VastaKustuta