esmaspäev, 16. juuni 2008

Eagle vs Shark

Päris hea. Kes on tuttav noorsandiga Napoleon Dynamite ja tema tegemised korda läksid, siis Eagle vs Shark (2007) on sarnane nohikute paraad, mille peale kulus nii mõneski kohas LOL ära. Ühelt poolt aus ja teisalt nii piinlik kui olla saab. Napoleon Dynamite oli siiski veidi originaalsem.

Lily ja Jarrod on siis meie veidrad peakangelased, kelle ühe lemmikloom on hai ja teisel kotkas. Nad satuvad kostüümipeol kokku ja Jarrod tutvustab uut tüdruksõpra oma perele. Tüübil on veel eesmärk oma lapsepõlve kiusajale koht kätte näidata ning hakkab end selleks katsumuseks treenima.

"Elumeest" mängib Jemaine Clement, keda fännan sarjast The Flight of the Conchords. Jarrod oli samamoodi endast väga heal arvamusel nagu Napoleon. Kutsus näiteks tüdrukuid ülbelt chickideks. Tüdruk mängis ka huvitavalt seda nohiku rolli kuigi ta oli kõige normaalsem tervest seltskonnast. Tema vend jäljendas väga halvasti Arniet ja teisi kangelasi, mis õe jaoks ülinaljakana tundusid. Eriti pull oli üks Jarrod'i sõber, kes olevat parim häkker, keda ta teab. "Häkkeril" oli igivana arvuti, mis ühte akent lahti tehes ragistas nagu meeletu ning siis hakkas tal porno taustaks mängima. Selles kohas ma tõesti naersin südamest! Ei, nunnu film on ikka see Eagle vs Shark. Veel selliseid paluks!
7/10

3 kommentaari:

  1. Suure kiiruga täitsa unustasin mainimata, et muusika on väga hea (üks lugu oli Devendra Banhart), siis paaris kohas oli tehtud nunnu animatsioon rändavate õunasüdametaga. Ja Trash sinu teema, et filmis mängiti ka videomängu. :)

    VastaKustuta
  2. Mulle film meeldis. Alguses vaatasin, et räige nohik see naine, aga lõpus kuram oli nagu täitsa ära armunud. Väga sümpaatne tegelane oli. Mees aga oli lõpuni suht siga.

    Samas Napoleonit üle ei löönud. Ka minu arvates oli parim koht selle arvutihäkkeriga.

    VastaKustuta