teisipäev, 10. juuni 2008

Strange Wilderness

Strange Wilderness (2008) oli potentsiaali saada kõvaks komöödiaks, sest kaasa teeb hea seltskond: Steve Zahn, Jonah Hill, Justin Long, Robert Patrick jpt. Peldikuhuumorist küllastunud käsikirja nad kahjuks päästa ei suutnud. OMG, kui lapsikuks see mõnes kohas läks. Kuskil on ikka piir ka.

Lugu on aga siis selline. Steve Zahn on loodussaate Strange Wilderness saatejuht, kes ise ei jaga ööd ega mütsi loomadest. Iga tema võttegrupi liige on veel otum, kui ta ise. Jonah Hill ja Justin Long mängivad kõige paremini neid pilves hipisid. Nende saadet ähvardab eetrikeeld, kui nad midagi suurt lagedale ei too. Siis saavad nad vihje, et kuskil džunglis olevat nähtud Bigfooti (lumeinimest). Kui nad tema kaamerasse saaksid, siis oleks saade päästetud.

Omamoodi jabur roadmovie see ju on, aga väga lamedate naljadega. No näiteks mitu minutit visati nalja ühe tegelase nime Dick üle ehk siis mitu minutit munninalju. Parimad kohad on need, kui Zahn loeb saate kommentaare sisse täiesti valede faktidega seejuures südemerahuga ropendades jne. Ühes kohas, kus ema- ja isalõvi parajasti ametis olid, läks mees väga hasarti ja hakkas dirty'lt rääkima. Sellist loomasaadet vaataks küll. :P Sellele vaatamata jälle üks alla keskmise komöödia. Ehe näide filmi rumalusest on täiesti ebasobiv lõpp. Vaene Bigfoot.
4/10

Justin Long teeb siin isegi silmad kinni paremat tööd,
kui terves
Alvin and the Chipmunks filmis.

1 kommentaar:

  1. Mulle küll täitsa meeldis see komöödia, vahel on hea kui film on täitsa idiootne ja üle vindi keeratud.

    VastaKustuta