esmaspäev, 16. juuni 2008

Drillbit Taylor

Hakkab jälle peale. Drillbit Taylor (2008) on järjekordne halb komöödia. Lihtsalt igav ja ammu nähtud. Kuna aga produtsendiks oli Judd Apatow, siis pidi ära kaema. See mees võtaks ükstapuha mis teema ja teeks sellest komöödia, aga soovitaks tal veidi hoogu maha võtta ja asju korralikumalt teha. Esialgse idee mõtles omal ajal välja John Hughes (The Breakfast Club). Seth Rogen oli üks käsikirja autoritest.

Ja Drillbit Taylor olekski nagu kohitsetud versioon Superbad'st, kus peaosas on nooremad põhikooli õpilased, kuid üldiselt täpsed koopiad Seth, Evan ja McLovin'st. 1 paks, 1 peenike ja 1 see kõige nohiklikum. Poisihakatisi kiusatakse koolis ja nad palkavad omale turvamehe, kelleks on endine sõjaväelane ja praegune kodutu Drillbit Taylor (Owen Wilson). Mehel läheks raha vaja, et sõita Kanadasse, et seal uut elu alustada. Alguses plaanib mees poisid lihtsalt tühjaks varastada, aga hiljem hakkab neid ikka aitama. Ta imbub kooli vahetusõpetajana (nagu School of Rock) ja kohtub seal kena õpetajaga (Leslie Mann). Mulle Leslie meeldib, väga. Judd Apatow on üks lucky motherfucker, et tal selline naine on.

Tegu on vist Owen Wilson'i halvima komöödiaga, milles ta mängib küll sama tegelast nagu alati, aga siin tal pole lihtsalt suurt midagi teha. Poistest asjalikum oli paksuke Troy Gentile, keda võis näha rokkimas Tenacious D in The Pick of Destiny, Nacho Libre's ja Good Luck Chuck alguses. Uus Jonah Hill (Seth) on tulekul. Drillbit Taylor ei andnud midagi. Same old bullshit.
3/10

Kaitsva tiiva all.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar