pühapäev, 1. juuni 2008

Diary of the Dead

Hetkel uusim George Romero "... of the Dead" filmide sarjas on Diary of the Dead (2007). Järgmiseks projektiks on tal välja kuulutatud selle järg. Romero kasutab Diary of the Dead puhul ära viimasel ajal populaarset käsikaamerat, mis sellisele filmile hästi sobib.

Kamp noori satuvad ootamatult zombide laine alla ja üritavad nagu ikka elus püsida. Neil oli käsil just filmi tegemine ja ühel neist on kaasas kaamera, millega ta hakkab kõike dokumenteerima. Siit ka pealkiri. Poiss ei pane kaamerat käest ka kõige pingelisemates olukordades, isegi kui tema enda elu kallale kiputakse. Teised ei saa temast aru, kuid poisil on missioon kuulutada tõde läbi interneti, sest tema otse sündmuskohal filmitud materjal võib abiks osutuda paljudele teistele.

Näitlejad on siin tundmatud, mis ühest küljest on hea. Oleks nt. Cloverfield's olnud mõni tuntud nägu, siis oleks tulemus hoopis teine olnud (loe: jamam). On võõrad näod, aga hakkad nendele kaasa elama. Tumm Amish vanamees oma dünamiitidega oli üks lahe kuju. Zombid on erksamad ja tegelastel on ikka kohati tükk tegu nendest jagu saamisel. Vägivalda on siin kõige reaalsemalt kujutatud Dead sarjas. Veri owns.
7/10

Huvi korral loe ka: Night of the Living Dead (7/10), Dawn of the Dead (7/10), Day of the Dead (8/10). Unustasin enne mainida, et Dawn of the Dead tehakse 3-D'ks. Hetkeks siis kõik George A. Romero filmidest.


P.S. Blog näitab, et see on 300. postitus!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar