neljapäev, 12. juuli 2012

Mixtape #5: Eelistagem Eestimaist


Samal ajal, kui Trash tegi Estcon'i jaoks Eesti muusikaga täidetud kogumiku, koostasin mina oma vaese mehe versiooni. Üks lugu meil isegi kattub, pluss veel paar artisti.

Kõik alljärgnevad lood on tasuta allalaetavad, kas bändide kodulehelt, Bandcamp'st või mujalt. Lisan huvilistele ka lingid, kust saab täispikad albumid või EP'd sikutada, kui midagi meeldima hakkab. Lood jäävad 2011-2012 vahemikku, üks on ka 2010. aastast.


Mixtape #5: Eelistagem Eestimaist
LAE ALLA (98,8 MB)

  1. Väljasõit rohelisse - Pea on pilvedes (Külastus, 2012)
  2. Napoleon IIIrd - That Town (Candy Empire March For Love Remix) [Tallinn Music Week Remix-EP, 2012]
  3. Galvanic Elephants - Rum Rumble (B Side, 2011)
  4. Kali Briis - I thought i saw a pokemon (Ilge Ulme EP, 2010)
  5. Killorgiveup - Lakeside (Winehoused EP, 2011)
  6. Luka - Tendencies (SoundCloud, 2012)
  7. Cosmos Laguna - Chaos City (Karma Cleaner, 2011)
  8. SEVERAL SYMPTOMS - Stylist (Heartbreaker/Stylist, 2011)
  9. Plastic Whore - Bogus Charlie (Elite Elbow Patch Collection EP, 2011)
  10. Hypnobooster - Me jumaldame Teid (Hypnobooster, 2012)


Mixtape'i avab Väljasõit rohelisse hüpnootiline pala nende mais ilmunud debüütalbumilt, mida saab Bandcamp'st tasuta alla laadida või endale sobiva hinnaga soetada.

Teine lugu on originaalis Napoleon IIIrd'lt, kes pole küll Eesti artist, kuid Tallinn Music Week'i jaoks tehtud remix'i autor on Candy Empire nii et võib silma kinni pigistada. Hästi mõnus töötlus, mis jääb koheselt kummitama.

Tahtsin mõnda värskemat Galvanic Elephants lugu valida, kuid ükski polnud nii hea, kui vana hea "Rum Rumble". Äkki leidub veel inimesi, kes pole selle looga kokku puutunud.

Kali Briis oli üks artist, keda tahtsin kindlasti kümne hulka mahutada, kuid küll oli ikka tegu, et seda ühte lugu valida. Jätsin siis lõpuks selle, mida olen isiklikult kõige rohkem kuulanud. Kahjuks on lugu ainult 128 kbps kvaliteediga, kuid kannatab kuulata küll.

Killorgiveup (nüüd K1llRGVP) witch house EP'st kirjutasin aasta tagasi nõnda.

Luka uusi lugusid, mida ta lahkelt nt. SoundCloud'i lehel jagab, ootan alati suure huviga. "Tendencies" on hetke seisuga kõige uuem. Tahaks juba plaati!

Cosmos Laguna plaadi reliisis eelmine aasta ei keegi muu kui Trash, millest ise kirjutasin siin.

SEVERAL SYMPTOMS esmane valik oleks olnud "Colder", kuid panin selle loo juba Mixtape #1 peale. Ega "Stylist" ka halvem pole.

Plastic Whore - "Bogus Charlie" on mõnusa groovy'ga instrumentaal.

Kui ma teisi lugusid tõstsin pidevalt ümber, siis Hypnobooster - "Me jumaldame Teid" oli algusest peale kindlalt mixtape'i lõpetajaks. Võimas.

1 kommentaar: