laupäev, 21. juuni 2008

Superhero Movie

Superhero Movie (2008) parodeerib põhiliselt esimese Spider-Man (2002) üle. Nad on siis lausa kuue aastaga ajast maas. Teine asi oleks olnud Spider-Man 3 parodeerimine, mis oli ju täielik prügi. Emo Peter ja mida kõike veel.

Selle filmi peategelane saab hammustada radioaktiivse kiili (dragonfly) käest, kuid muus osas oli jälgitud lausa piinliku täpsusega Spider-Man sisu. Oli kasutatud ka veidi Batman ja Fantastic Four jms. Tegijaks on Scary Movie 3 ja 4 käsikirjade üks autoritest. Superhero Movie pole kaugeltki NII hull kui Epic Movie, mida sai piineldes vaadatud. Sellelt meeskonnalt on oodata sel aastal järgmist õudu nimega Disaster Movie.

Superhero Movie oli mitmeski kohas naljakas. Teisalt on filmis nt. taolisi stseene, kus selle filmi Peter ja Mary Jane romantilisel hetkel laseb kõrvaloleval sohval magav vanamemm 3 minutit kõhutuult. Milleks? On kuhjaga maitsetuid peerunalju, aga mitmed naljad olid tõesti naljakad. Mingi tüüp tegi hästi Tom Cruise järgi. Siin on sellest uncut versioon, filmis oli lühemalt. Filmis kasutati muuhulgas ka YouTube, Google't ja Apple väljamõeldud toodanguid (iDrink).

Kes mäletab 2002 MTV Movie Awards Jack Black'i Spider-Man spoofi, siis võtke arvesse, et see 5-minutiline klipp on naljakam, kui terve Superhero Movie. Aga võttes arvesse viimati nähtud komöödiate kesist taset, siis pigistab 4 kuidagi välja. Võtke või jätke.
4/10


Dragonfly ja Invisible Girl (ei keegi muu, kui meie sekspomm)

4 kommentaari:

  1. scary movie 3-4

    high five!

    VastaKustuta
  2. Kui võrrelda nendega, siis Scary Movie 3 on kindlasti parem, see on mulle alati meeldinud. Guilty as charged...
    Superhero Movie on u. sama mage nagu oli neljas.

    VastaKustuta
  3. Every month you will bleed from your vagina.

    VastaKustuta
  4. wrong book.

    Kasutades spill.com öeldut: I thought Leslie Nielsen was CGI in this movie. :P

    VastaKustuta