laupäev, 28. juuni 2008

The Forbidden Kingdom

Pärast Hero vaatamist näis igati loogiline ette võtta uus The Forbidden Kingdom (2008), milles mängib samuti Jet Li. Aga nagu ikka pole tema Hollywood'i filmid kaugeltki nii head (v.a. Danny the Dog). Peale tema mängib suurt osa Jackie Chan ja meie rõõmuks võitlevad kaks meistrit omavahel päris pikalt.

Kandvat rolli mängib noor kutt (Michael Angarano), kellele meeldivad kung fu filmid. Ta satub tänapäeva USA'st kuidagi muistsesse Hiinasse, kust algab suur seiklus eesmärgiga jõuda tagasi koju, kuid enne peab ta vabastama meistri Monkey King (Jet Li). Sisu ei saa kuidagi pidada filmi tugevaimaks küljeks, et sellel pikemalt ei peatu. Seda noort näitlejat olin varem näinud Sky High's.

Jet Li ja Jackie Chan midagi enneolematut ei tee, aga neid on alati hea vaadata. Ühiste jõududega õpetavad nad ka noorukile kung fu'd, mis meenutas Karate Kid'i. Li mängis kahte rolli. Monkey King on midagi... teistsugust (viimane pilt). :P Mind ajas naerma esimene repliik Li poolt, mis meenutas täpselt B.A. kuulsat ütlust "You fool!". Li on ikka koomik. Chan'l on tänase päevani raskusi korraliku inglise keele rääkimisega, aga seda ei saa talle pahaks panna. Tegelased rääkisid ka hiina keeles.

Forbidden Kingdom on mõeldud kerge meelelahutusena ja seda tulekski nii võtta. Tegu on sellise filmiga, mis kohe peale vaatamist ununeb. Ei saa võrreldagi nt. Kung Fu Panda'ga, mis jättis elamuse pikaks ajaks.
5/10

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar