pühapäev, 15. juuni 2008

Fool's Gold

Veel üks varandusejaht pealkirjaga Fool's Gold (2008) on selline kergem meelelahutus, mis polnud ka paha. Kohe kindlasti on see parem kui Into the Blue (2005), kus samamoodi vee all varandust jahiti. Mängivad Matthew McConaughey, Kate Hudson, Donald Sutherland ja Ray Winstone.

McConaughey ja Hudson on abielupaar, kes koos ühte varandust taga ajavad. Nad on teinud palju uurimustööd raamatukogus ja arvavad teadvat täpselt, kuhu laevalast põhja läks. Unistuse täitumiseks on neil vaja laeva, mida pakub rikas Sutherland'i tegelane. Winstone hakkab nendega võidu sama asja otsima. Üks main villain oli veel.

McConaughey mängib sama karakterit nagu igas filmis, kuid siin ta isegi naerutab. Filmi algus oli päris hea, kui ta koos oma paarimehega (roppu ukrainlast mängiv Ewen Bremner) laeva põhja lasksid minna, ise lollide nägudega pealt vaadates. Fool's Gold oli tervenisti võttes keskmiselt vaimukas. Ainult sisus polnud midagi uut. Korra vaadata kõlbab. Ega Hudson ka just kole pole.
5/10

4 kommentaari:

  1. Mina ainult Hudsoni pärast seda filmi vaatasingi.

    VastaKustuta
  2. No tegelikult oli ikka kyll paha, kohe väga-väga paha. Mul on ylimalt harva selline tunne, kus ma tõsiseselt nutan taga raisku läinud aega.

    VastaKustuta
  3. Annaksin sulle Smiley Face konti närida, siis laseksid vist kuuli pähe. :P

    VastaKustuta
  4. Mulle meeldis, mõnus, kerge pühapäeva film. Alguse nali oli jah hea, kui kompressor alla kukkus ja nad üksteisele otsa vaadates õlgu kehitasid :)

    VastaKustuta