teisipäev, 10. juuni 2008

Futurama: The Beast with a Billion Backs

Möödunud on ligi 7 kuud eelmisest täispikast Futurama otse DVD'le filmist Futurama: Bender's Big Score, millest siin ka rääkisin. Hindasin esimest veidikene liiga heldelt 8/10'ga, kuid hea ta tõepoolest mitmes kohas oli. Teine osa pole paraku üle 5/10 väärt. Kaks osa tuleb veel pärast seda. Loodan, et saavad jälle reele tagasi.

Futurama: The Beast with a Billion Backs (2008) jätkab mõningal määral sealt, kust eelmine pooleli jäi. Nüüd on vaenlaseks suur kombitsatega elukas, kes tahab inimkonda õndsusesse viia. Kõik algab orbiidil tekkivast lõhest, kust see elukas välja ilmub. Teiseks teemaks on jälle Benderi soov "Kill all humans". Ning Fry leiab uue armastuse, keda ta peab jagama. Seda "Jumalat" nimega Yivo luges David Cross. Fry tüdrukut Brittany Murphy. Teised tegelased on kõik tuttavad sarjast.

Hämmastavalt nõrk osa. Nalju praktiliselt ei olnud. Esimene tegi selles osas pika puuga ära, sest sai rohkem naerdud. Ka kogu teema on juba liiga jura. Võimalik, et see tuleb sellest, et režissööriks on teine mees. Järgmist lavastab jälle Bender's Big Score tegija. Ülejärgmist jällegi praeguse tegija. Peab kurbusega nentima, et täispikana Futurama ei toimi. Simpsonite film oli rohkem õnnestunud kuigi ka sel olid omad nõrgad kohad. Üpris ajaraisk. Kahju. Teine tera oleks võib-olla kõiki neid DVD lisasid vaadata, mida ka eelmisel ohtrasti oli.
5/10

3 kommentaari:

  1. Ei old eriti õnnestunud jah, kuid häid ideid oli, mida oleks saanud edasi arendada - kokkuvõttes oli liiga suur tohuvapohu. Ja Zoidberg võiks järgmises episoodis ka rohkem tegevust saada, kõige muhedam tegelane imo...

    VastaKustuta
  2. Mina rögisesin vahepeal küll täiesti asjalikult naerda... Pigem jäi esimene osa kuidagi liiga sürriks ja imelikuks, eriti need paljad skämmijad, sellel lool oli süžee täiesti olemas... :D

    VastaKustuta
  3. Kuigi juba eelmine film oli pettumus, siis see oli veel hullem. Kui järgmised ka sellised tulevad, siis oleks võinud mu poolest need üldse tegemata jätta. Sari oli ju super siiski, nii et kahju kui nad asjadel niimoodi minna lasevad.

    VastaKustuta