pühapäev, 8. juuni 2008

Alvin and the Chipmunks

ALVIN!!! Mäletate, kuidas kunagises multikas peremees Dave niimoodi karjus. Alvin and the Chipmunks (2007) täispikas filmis saab seda kuulda. Oh seda rõõmu. NOT. Jõuludel ilmunud lastefilm oli loomulikult üliedukas, eriti DVD peal. Nii et olge mureta järg on juba tegemisel.

Peremeest Dave mängib Jason Lee. Ma lihtsalt ei saa teda vaadata ilma mõtlemata My Name Is Earl seriaali peale. Siin tal polnud ainult vuntse, kuid Earl mis Earl. Seda rolli pakuti muide alguses Bill Murray, Chevy Chase, Tim Allen ja John Travolta'le, kes kõik keeldusid. Kui Jason Lee sai teada, et tema ühele eeskujudest Bill Burray'le seda osa pakuti, siis viskas mees silda. Trivia räägib nii. Täiesti arusaamatu on see, miks kolme vöötorava jaoks 3 erinevat näitlejat oli tarvis. Tuntuim nimedest on Justin Long, kes loeb Alvinit. Absoluutselt ei saanud aru, et see tema hääl oli.

Filmi ainus enam-vähem õnnestunud tegelane on David Cross plaadifirma bossina, kes vaeseid Chipmunke raha saamise eesmärgil kurjalt ära kasutab. Alvin and the Chipmunks on alla keskmise lastefilm, mis ei ületa kunagist multifilmi. Nad oleksidki võinud teha selle tervenisti animatsioonina nagu näiteks TMNT.
3/10

Alvin ja Justin Long või vice versa?
Igaüks võiks neid piiksuvaid hääli sisse lugeda, ei teeks muhvigi vahet.

1 kommentaar: