kolmapäev, 9. jaanuar 2008

Good Luck Chuck

Good Luck Chuck (2007) ei soovita vaadata. Eriti Dane Cook fännidel nagu mina. Mees on stand-up comedy's täielik geenius. Räägib kaasahaaravalt ja naljakalt erinevatest teemadest. Just nimme vaatasin enne filmi temalt veel nägemata Vicious Circle, mida erinevalt filmist soovitan kindlasti. Youtubes on peaaegu kõik klipid sellest show'st saadaval.

Cook on nii laval kui ka filmis ropp. Õigemini tema karakter polegi nii ropp, kui sõpra mängiv Dan Fogler, keda nägin Balls of Fury's. Pean siinkohal oma sõnad tagasi võtma. See tüüp ei ole hea komöödia näitleja. Heal juhul tavaline. Filmi alguses mängis seda sõpra noor näitleja Troy Gentile, keda võis näha Tenacious D filmis JB mängimas. See poiss on näiteks hoopis andekam kui Fogler. Cook on filmis hambaarst, kellele pandi noorena nõidus peale, et iga naine, kellega ta on vahekorras, leiavad tänu temale järgmises mehes oma tõelise armastuse. Siis tuleb mängu Jessica Alba, kes mängib kobakäpast pingviinide teadlast. Aitab sisust, sest sel polegi tähtsust. Meestele kurvastuseks Alba enda paljaks ei võta. Seda teeb aga Cook koos paljude teiste naistega.


Täiesti hämmastav, kui palju igavaid komöödiad viimasel ajal tehakse. Võib-olla viiest filmist ainult ühte võib pidada tõesti komöödiaks. Tänu jumalale, et ma olen end säästnud Epic Movie, Norbit jt. vaatamisest. Või äkki peaksin neid vaatama, siis oleks Good Luck Chuck nagu õnnistus? Ei usu tegelikult. Mind häirib millegipärast veel filmi poster, mis on mingi imelik ripoff John Lennon'i ja Yoko Ono pildist. Ning tõsiselt on tüdimus, et filmide lõpus alati peategelane oma armsamat just lennujaama otsima läheb. 3/10

Selline nägu oli ka mul pärast filmi. (kujundlikult)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar