reede, 18. aprill 2008

Epic Movie

Täielik Epic Fail. Ma lubasin endale ja kuulutasin, et ei vaata mitte kunagi Epic Movie (2007) ega Meet the Spartans (2008). Aastal 2006 panin teadmatuses peale filmi Date Movie, mis andis täieliku šoki. Näen siiani sellest õudusunenägusid. Just sellepärast ma lubasingi enam mitte kunagi nende tegijate "filme" vaadata. Suutsingi seda päris pikalt. Keegi otseselt relvaähvardusel ei sundinud eile vaatama, et kõik oli vabatahtlik. Ise ma seda muidugi ei muretsenud, vaid leidsin sõbra kettalt, kus oli ka Meet the Spartans, kuid kahe sellise filmi vaatamine oleks olnud juba selge enesetapp.

Püüdsin mingi hetk hakata lugema mitut filmi nad nö. parodiseerivad. 100 juures läks lugemine sassi - olgu liialdus. Kõige rohkem jäljendati millegipärast Narniat. Terve nö. lugu oli sarnaselt üles ehitatud, pluss siis väga palju muid mõttetuid stseene originaalis ikka headest filmidest. Just siis, kui mõni koht nagu lubaks, et polegi nii hull, siis tõmbavad nad täielikult vee peale. Milleks oli vaja näiteks pikk oksendamise stseen jne. Ja on näha, et tegijad on tõesti püüdnud teha head filmi. Ehk nad täie tõsidusega vist mõtlesid, et Epic Movie on kellegi jaoks naljakas. Mingil kummalisel põhjusel tahad veel lõpuni vaadata, et veenduda kas film ongi tervenisti nii sitt.

Olgu, oli üks eriti loll armas punapea (Jayma Mays), kes pidevalt kordas teise öeldut ja sai muude (naljakalt) rumalate asjadega hakkama. Tüdrukutest rääkides oli neid filmis väga palju alasti ja igate moodi. Sinine Carmen Electra näituseks. See siis üks pluss? Nacho Libre'st tuntud Hector Jimenez oli Mr. Tumnus'na hea.

Täiesti vastuvõetamatu, et filmis kasutati laulu Nelly Furtado - Promiscuous. Peale posteri ma ühtegi pilti selle peale raiskama ei hakka. Poleks pidanud vist ka nii pikalt kirjutama. Siiski oli film parem kui Smiley Face, mis oli konkreetselt sitt.
2/10

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar