reede, 27. juuni 2008

Hancock


Sai broneeritud pilet Hancock (2008) esilinastusele, mis on teisipäeval, 1. juulil, aga mitte sellest ei tahtnud rääkida. Vaatasin seda Hancock'i posterit, mida katab Will Smith'i suur nägu päikeseprillidega ning leidsin selles midagi tuttavlikku... Täpselt 10 aastat tagasi lõid Coen'd omamoodi kangelase nimega The Dude filmis The Big Lebowski, mille DVD ka eelmine aasta ostsin. Võtsin siis kätte Photoshop'i nii vähe kui seda oskan ning tulemuseks on nagu kaks tilka vett või mis? :D

Muide The Big Lebowski saab 9. septembril juubeli puhul uue reliisi. Limiteeritud kogustes tuleb ka keeglikujuline pakend. Pildid.

6 kommentaari:

  1. Fuck it, Dude, let's go bowling.

    VastaKustuta
  2. Hehe..alles ma kirjutasin ,et keegi võiks mu lemmik superkangelasest Peerukotist filmi teha ja näed siin ta siis on - asotsiaalne superman :]
    Seda filmi pean nägema.

    VastaKustuta
  3. Pakun, et see film on taseme poolest umbes sama nagu Jumper (4/10). Sul on kindlasti rohkem usku sellesse? Ise lähen küll kindlasti ka Hancock'i vaatama. Teeksin seda heameelega just esikal, aga olen paraku järgmine nädal Rootsimaal.

    VastaKustuta
  4. Olen jah palju eeltööd teinud. Olen täiesti kindel, et filmi algus lööb oma lahedusega jalust nõrgaks (need treileri paremad palad), aga kardan kõige rohkem, et tuleb happy end ja et Hancock muutub korralikuks.

    VastaKustuta
  5. Neeger-bum võib seal korralikuks muutuda küll, tegu ju ulmefilmiga.

    VastaKustuta