pühapäev, 6. juuli 2008

305

305 (2008) on järjekordne spoof 300'st. Ei plaani kunagi vaadata Meet the Spartans ja julgen arvata, et 305 on sellest parem. See on mockumentary 5'st Sparta sõdalasest, kellel pole six packi ja seega ei võitle nad koos Leonidas'ga. Ainult üks nende hulgast nimega Testicles annaks Sparta sõdalase mõõdu välja. Ülejäänud on kas paksud, lollid või pimedad. Niisiis on nende ülesandeks jäetud ühe tee valvamine, mis viib 300 sõdalase juurde (u. nagu originaalis see salatee). Loomalikult ei saa nad selle kaitsmisega hakkama.

305 on saanud huvitaval kombel palju mõjutusi sarjast The Office. Üks tegelane nende hulgast sarnaneb väga Dwight Schrute'le. Nagu sarjaski tõstab ta käe üles ja ütleb: "Question". Tegelased räägivad kaamera ees nagu Kontoris. Film pole aga kaugeltki nii vaimukas, kui sari ega üldse võrdväärnegi 300'le. Selline amatöörfilm. Kuigi tuleb tunnistada, et näitlejad polnud üldse pahad. Eriti hästi mängis rühma liider, kes hoidis kogu aeg kohvitassi käes.


Pole mõtet pikemalt rääkida. Suhteliselt pointless, kuid päris maailma halvim film pole. Kuigi annan 2, siis see on parem, kui Epic Movie sama hinne. Igaks petteks ka treiler (~4 miljonit vaatamist).
2/10

5 kommentaari:

  1. Vaatasin kah treileri ära...
    See on ikka päris Dwight... Kõik tema laused seal klipis olid täpselt samasugused nagu sarjaski...
    Oh, ootan juba neljandat hooaega septembris :) Vaatasin praegu, et 8 osa tuleb sept-nov, siis üüratu paus ja aprill-mai veel kuus osa...

    VastaKustuta
  2. Seda kah, et see näitleja ei andnud küll päris Dwighti mõõtu välja :P Originaal ikka parem :)

    VastaKustuta
  3. Jah, ma välimust nii väga ei mõelnudki. Aga see kuidas ta rääkis, oli väga sarnane.
    Ootan ka Office uut hooaega. Puhas kuld sari.

    VastaKustuta
  4. Ära häbene kahtede või ühtede andmist, tee seda südamerahuga!

    VastaKustuta
  5. Ei vaata palju halbu filme. Kui filmis mingi asi meeldib, siis saab minult kolme kätte.

    VastaKustuta