kolmapäev, 9. juuli 2008

She & Him - Volume One


Jätkan laulvate näitlejatega. Planeedi halvim näitlejanna Zooey Deschanel laulab kaheliikmelises bändis She & Him ja teeb seda väga hästi! Märtsis ilmunud Volume One on täitsa kobe. Näitlemise koha pealt on tükk aega pooleli tema Tin Man (2007) miniseriaal, mis põhineb The Wizard of Oz filmil. Ta on seal ikka nii kohutavalt halb, et pole erilist soovi lõpunigi vaadata. :P Teist halba näidet pole vaja kaugelt tuua: The Happening.

Aga kõrvaklapp ja popop kiitsid tema debüütalbumit ning andsin võimaluse. Üllatusin, kuivõrd need lood naha alla pugesid. "Why Do You Let Me Stay Here?" loos laulab Zooey nagu linnuke - nii nunnult. Mitu korda pani veel kuulama "Sentimental Heart", "This Is Not a Test", "I Was Made For You", "Sweet Darlin'". Viimast mainitut aitas kirjutada näitleja Jason Schwartzman... Õudsalt hea on kaverlugu "You Really Got a Hold on Me".

Volume One (originaalne pealkiri btw nagu ka bändi nimi) on sellise oldie stiiliga. Lihtne lilleline indie. Mõni lugu oleks väga hästi sobinud Stubbs the Zombie soundtrack'le, kus kasutati sellise stiiliga laule. Eriti oleks sobinud nt. "I Was Made For You".


Zooey sai nüüd minu raamatus heasse nimekirja. Tahaks teda igal hommikul koos päikesega oma aknalaual laulmas kuulda. Aasta parima albumi nimekirja vast ei mahu, aga jään kindlasti hea sõnaga meenutama. Maitseks pakun "Why Do You Let Me Stay Here?" ametlikku videot. Soovitan ka "You Really Got a Hold on Me" live.


She & Him - "Why Do You Let Me Stay Here?"

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar