neljapäev, 10. juuli 2008

Eesti huvitavaimad muusikablogid


Järgnev on leitud [digi] juuni numbrist. Mõtlesin selle pisikese nupukese ümber trükkida, et äkki nimetatud blogide omanikud ei teagi, et neid on ajakirjas mainitud. Elagu tasuta reklaam! Igaljuhul on fakt see, et digi peatoimetaja Henrik Roonemaa oli Ajaveeb 2008 üks arvajatest ja võib-olla sai ta sealt idee huvitavaimad muusikablogid kirja panna? Järgmises numbris paluks siis filmiblogidest ja miks mitte filmide ja muusika hübriidblogidest juttu teha. :)

Postituse pildiks ka midagi temaatilist ja eestimaist. Niisiis üks-ühele ümber trükitud sealhulgas lingid (btw sellist popop aadressi ma ei teadnudki):


Eesti huvitavaimad muusikablogid


Eestis on indie-muusikast blogijad kõige elujõulisemad. Selle tõestuseks on Penny Lane'i head ja halvad sõnad indie-plaatide ja -ürituste kohta. Isiklikut ja vahetult.
penny-l.blogspot.com

Kõrvaklappidest käib läbi kõik, alustades Eurovisiooniga ja lõpetades räpaste keldriurgaste vihase indie'ga. Ei puudu ka külastatud kontsertide ülevaated.
k6rvaklapp.blogspot.com

Polkast rokini ja diskost metal'ini, aga põhirõhk klubiseinte vahele jääval muusikal, kõik see mõnusas huumorikastmes.
viljaveski.blogspot.com

Popop annab ülevaate olukorrast popmuusikarindel. Esindatud on ülevaated ja mõtted mitmetest erinevatest stiilidest ja lähenemistest.
www.popop.ee

Muusikablogi, mida teeb rohkem inimesi kui ühel käel sõrmi. Põnevaid muusikaleide nii Eestist kui ka mujalt, põhirõhuga Skandinaavia maadest väljaimbuval heliloomingul.
microlips.blogspot.com

2 kommentaari:

  1. ega ei teadnud küll jah, suured tänud.

    popop.ee-ga lihtne värk et kuna ma ise sinna midagi ehitada ei oska, pole suutnud blogi sinna ka juba rohkem kui aasta jooksul ümber kolida. asi seegi, et mõte on olemas.

    VastaKustuta
  2. Lugesin korra üle ja üks õ oli jäänud katuseta, nüüd parandatud.

    Tegelikult tahtsin seda öelda, et millegipärast puudusid mul viidatud muusikablogide hulgast viljaveski ja microlips. Nüüd on ka see parandatud. :)

    VastaKustuta