laupäev, 12. juuli 2008

The Bucket List

Arvasite, et olen filmid sootuks unustanud? Ei, kaugel sellest. :) Hakkan kohe võlgasid likvideerima. The Bucket List (2007) oli tore ajaviide peamiselt tänu staaridele Jack Nicholson ja Morgan Freeman. Lavastajaks on paari minu lemmikfilmi autor Rob Reiner. Bucket List'i võib pidada (ja mitmed kriitikud peavadki) tema suureks ämbriks, aga soovitaksin ikkagi vaadata just näitlejate pärast. Ükski film ei saa ilma Freeman'i jutustaja hääleta. spill.com tüübid pilasid hästi selle üle, et ta võiks isegi pornole teksti peale lugeda ja ikkagi kuulaks (vaataks) huviga.

Maksimaalselt aasta elada jäänud kaks palatikaaslast teevad nimekirja asjadest, mida nad enne surma teha sooviksid. Kuna Nicholson'i tegelasel on raha jalaga segada, siis hakkavadki nad külastama erinevaid maailma imesid, teevad langevarjuhüppeid jms ehk võtavad elust viimast. Mingi aja pärast tuleb välja, et miljardäril on tütar, kellega ta enam ei suhtle ning sõber lisab ka tütrega kohtumise nimekirja.

Bucket List on segu tõsisest draamast ja juustusest meelelahutusest. Elu üle filosofeeriv draama pool oli parem, kui niisama pulli viskamine. Vähihaigusega osa oli reaalne ja kurb, kuid lõpus ma pisarat ei valanud. Meelelahutuse poolest võiks välja tuua kasvõi selle, et Freeman'i tegelasele meeldis teleshow küsimustele vastata nagu mullegi. Nojah, kunagi vähemasti, kui sai Kuldvillakut vaadatud. Filmis selgitab Freeman ka meid kõiki ammu huvitavanud tedretäppide olemasolu. :P
6/10

4 kommentaari:

  1. Sõber tegi väga õige märkuse, et see on täiesti Matthau ja Lemmoni film.

    VastaKustuta
  2. See Spill.com-il on päris lahedad revüüd. Kuulan ka vahest
    "A COUPLE OF COLD ONES with Korey and Carlyle".
    Üleeile leidsin sellise kuti nagu FuryoftheFilmFan. Täitsa asjalikud arvustused.

    VastaKustuta
  3. FuryoftheFilmFan teadsin. Temast veel asjalikum on moviepreviewcritic. Ta analüüsib väga põhjalikult.
    Ja muidugi youtube vast kõige tuntum mrblacksmoviereviews.

    VastaKustuta