kolmapäev, 2. juuli 2008

Batman: Gotham Knight

Olen varem juba rääkinud Batman: Gotham Knight (2008) animatsioonist, mis seob omavahel Batman Begins ja kauaoodatud The Dark Knight. Sain selle nüüd ära vaadatud ja oma Batman'i isu mõneks ajaks leevendatud. Mitmes eri versioonis DVD ilmub 8. juulil just veidi enne TDK'd.

Gotham Knight ainsaks miinuseks on see, et animatsioonid on ebaõiglaselt lühikesed! Tahan veel! Kuue režissööri poolt on tehtud 6 erinevat lühianimatsiooni, mis kestavad veidi üle 10 minuti. Kokku u. 1h 15min. Viimne kui üks neist võiks olla täispikk, sest lood on huvitavad ja animatsioonid näevad superhead välja (vaadake pilte!). Batman: Gotham Knight sarnaneb Animatrix'le, mida samuti fännan.


1. Have I Got A Story For You - Rulatajad räägivad fantaasialugusid, kuidas nad Batman'ga kohtusid. Esimene kirjeldab teda kui varju, teine kui suurt musta nahkhiirt ja kolmas nägi teda üldse robotina. Viimane lastest kohtub aga päriselt meie kangelasega ja lööb eelnevate lood üle. Super algus!
2. Crossfire - Kaks politseinikku satuvad kahe gängi tule vahele (crossfire) ja Batman tuleb neid päästma.
3. Field Test - Selles loos saab Batman seadeldise, mis tõrjub püssikuulid kehast eemale. Advanced kuulivest ühesõnaga, kuid see seab ohtu kõrvalseisjad.
4. In Darkness Dwells - Neljandas osas ajas Batman taga BB's tuttavat Scarecrow'd ja kohtub kanalisatsioonis Killer Croc'ga.
5. Working Through Pain - Minu üks lemmikutest. Bruce Wayne otsib õpetust, kuidas valust üle olla.
6. Deadshot - Teine suurem lemmik. Batman satub vastamisi Deadshot nimelise snaipriga. Põnev!

Batman on ikka see kõige õigem superkangelane. BGK on kindel soovitus nahkhiirmehe fännidele ja TDK ootajatele. Soovitus ka lihtsalt animatsiooni armastajatele.
9/10

13 kommentaari:

  1. Sa oma "tulekul" menüü kaotasid ära siit kõrvalt?

    VastaKustuta
  2. Coming Soon mõtled jah? :)
    Pole neid ära unustanud. On isegi piltidega ettevalmistatud. Kogun lihtsalt julgust, et mõnest poole aasta tagusest filmist midagi mõistlikku kirjutada. :P
    Kui on soovi võin nimekirja tagasi panna. :)

    VastaKustuta
  3. Ükspäev lihtsalt märkasin, et üks Denzeliga film oli tulekul, mille kohta lugeda tahtsin :) Oli see nüüd Man on Fire või midagi muud, aga seda mäletan, et Denzel oli :P Ja nüüd jäi lihtsalt silma, et enam seda polnud :D

    VastaKustuta
  4. aa ses mõttes tulekul. :P See polnud mul nii mõeldud, et uusi tulekul filme seal hoian. Ikka minu ülevaated neist mis vaadatud. Man on Fire oli küll sealhulgas, 2004 a. film. :D

    http://www.forumcinemas.ee/movies/premieres/

    VastaKustuta
  5. :D:D
    Ei ma saan väga hästi aru, et sinu tulevad arvustused olid tulekul :D Film endalgi ammu nähtud - tahtsin lihtsalt teada, mida sa kirjutad sellest :)

    VastaKustuta
  6. Stupid me nagu ikka. :D
    Man on Fire kohta niipalju, et kõva action ja Denzel teeb head tööd. Ja 1 sexy mama oli seal. Need on põhilised märgusõnad, mis meelde jätsin. :)
    Ülevaade olemas :D

    VastaKustuta
  7. Kas võib loota Appleseedi taolist animatsiooni ?
    Kui muidugi näinud oled. :D

    VastaKustuta
  8. Pole Appleseedi näinud. Animatsioon on kõva igatepidi nagu piltidelt näed.

    VastaKustuta
  9. Ise tahtsin jälle teada su muljeid Big Nothingust, ise panin 8/10 lausa.

    VastaKustuta
  10. Tubli 7/10 annaksin kindlasti ära. Jällegi ei oskaks nii pika aja tagant enam midagi mõistlikku öelda. Sõbraga koos vaatasime koos jookidega. Eks sellepärast jäi ka sinna Coming Soon listi. Huumor oli täitsa tase. Pegg omas!

    VastaKustuta
  11. Ja vaatasin isegi enne Gotham Knighti ära. Oli keskmine. Mina TDK vaimustust ei jaga, promo annab põhjust oodata, aga orgasme ma selle peale ei saa nagu pool meerikamaad ja mõned filmiblogijad.

    VastaKustuta
  12. Also, pärast B:GK'd lükkasin Begins'i peale ja kurat, on palju parem kui eelmisel/esimesel korral. Alguses mind taustalugu suurt ei kottinud, aga nüüd jälgisin huviga kuidas Wayne oma õpetused kätte saab. See batmobile'i chase on ütlemata lahe ning Cillian Murphy as Scarecrow on võidust tehtud. Täitsa 8,5/10 nüüd annaks.

    VastaKustuta
  13. Vaatasin ära ja peaks mainima et päris hea oli.Esimene story, see nelja lapse jutt mulle ei meeldinud, kuna see animatsioon oli rõvedalt tehtud, just need inimesed.Ülejäänud olid kõik väga head, kõige rohkem meeldis Deadshot.

    Niipalju veel et soovitan Appleseedi kõigile kes hindavad head animatsiooni, story on ka päris kõva.

    VastaKustuta