laupäev, 12. juuli 2008

Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay

Jätkan hoopis parema komöödiaga. Kuna esimene Harold & Kumar film tekitas mitmes kohas naerukrampe, siis lootsin seda ka uuelt Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay (2008). Teises osas ei pidanudki väga pettuma, sest tegijad on ikka samad. Unrated versioonis näeb ka paju tissi ja tussi, et what's not to like.

Pealkirjas vihjatud põgenemine toimub tegelikult juba filmi alguses ära ja terve filmi põgenevad tüübid võmmide eest, keda juhtis pooletoobine ülbik. Veidrad tegelased nagu ka naiste paljas ihu on H&K filmide firmamärgiks. H&K kohtuvad nt. Bush'i ja KKK'ga. Oma etteaste teeb muidugi ka Neil Patrick Harris. Oscari vääriline sooritus! :)

Isegi väike sisu on filmis olemas. Tutvume Kumar'i kunagise armastusega, kes on kohe abiellumas ühe sitapeaga. Kõige parem oli näha Kumar'i seal raamatukogus nohikuna ja esimest korda jointi tõmbamas. Täielik vastand praegusele Kumar'le. Harold oli samal ajal Emo. :P
6/10

4 kommentaari:

  1. NPH roll Carlina Starship Troopersis muutis minu elu samuti. Hea, et Klendathu arahniidid tänu sõjaväe tugevale vaimsele juhtimisele selleks korraks kaotasid.

    VastaKustuta
  2. Ei oska selle peale midagi kosta. :P

    Tema sari "How I Met Your Mother" võib äkki heaks osutuda. Ja muidugi "Doogie Howser, M.D." :D

    VastaKustuta
  3. Doogie Howser paistab huvitav jep.

    VastaKustuta
  4. ei kumbagi osa stoory eriti kriitikat ei kannata ning pealegi on sellised "hei vaadake kõik, me suitsetame kanepit, me oleme nii rebelid!!!111" sõnumiga filmid suhtkoht ainult lastele orienteeritud ...

    ... aga peategelased on sümpaatsed ja NPH sobis rolli hästi mis kokkuvõttes päästab halvimast.

    ahjaa, teise osa lõpp oli nii imal, et jube.

    VastaKustuta