reede, 10. august 2007

The Office



Veel üks hea komöödia sari on The Office (2005). See on siis USA versioon UK samanimelisest kultussarjast, mis mulle samuti meeldis. Algse Kontori looja Ricky Gervais on kusjuures remake'i tegemisel suuresti abiks.
USA Kontori bossi kehastab humoorikas Steve Carell. Siin mängib ta kergelt öeldes mittetavapärast bossi, mis on vaataja jaoks muidugi naljakas.
Kõik teised peaosatäitjad sobivad samuti sarja perfektselt. Sarja suuremaid plusse ongi näitlejad ja nendevahelised dialoogid. Sisu on ka kohati päris põnev. Eriti näiteks teise hooaja Jimi ja Pami vaheline teema. Kes on näinud, see teab. Jimi vembud Dwightiga on alati naljakad nagu UK omaski. Sarjas on hulganisti piinlikke olukordi, mis jällegi vaataja jaoks on ülinaljakad. Siis kogu see kaamera ees rääkimine/pihtimine ja vahel vilksamisi otse kaamerasse vaatamine annab naljadele palju lisaks. Veel on hea, et sari ei kasuta publiku naeru.
Arvan, et rohkem polegi vaja tutvustada. Kes on juba näinud need teavad millega tegu. Kes veel näinud pole, siis minu poolt soovitus.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar