pühapäev, 20. juuli 2008

Comedian

Kuu alguses tegin George Carlin'i auks sildi stand-up, millele saab nüüd lisa Comedian (2002) näol. Dokumentaal keskendub kahele stand-up koomikule. Üheks on tuntud Jerry Seinfeld, kes tegi pärast millenniumi n-ö comebacki lavalaudadel, sest sari oli selleks ajaks otsad kokku tõmmanud. Teiseks koomikuks on veel tundmatu Orny Adams, kes püüab kõigest väest tuntuks saada. Lõpuks õnnestubki tal David Letterman's esineda. Orny oli päris huvitav kuju iseenesest. Filmis käivad läbi muuhulgas ka Chris Rock, Bill Cosby, Jay Leno jpt.

Comedian põhiline tõmbenumber on selle vaimukas treiler, kus tuntud treileri hääl püüab filmi kokku võtta alustades kord: "In a land that", "In a time", "One man" jne. :)



Film ise oli suhteliselt segane ja mitte midagi selgitav. Kaamerad käivad kahe mehega õhtust õhtusse kaasas, aga selget pilti sellest ei saa. Natukene saab teada, kui närvesööv on tegelikult laval oma rutiini teha. Jäi nt. meelde soovitus, et ära kunagi alusta uue materjaliga. Isegi Seinfeld ei tunne end alati 100% kindlalt. Nagu ta ise ka ütles, et inimeste hirm number 1 on esinemine teiste ees. Teisel kohal on surm. Põhimõtteliselt oleksid siis inimesed enne kirstus kui järelehüüet lugemas.
5/10

3 kommentaari:

  1. Oi, see treiler mulle meeldis :D
    Kolmandat korda vaatan/naeran juba :D
    Jõudsin sealt treileri kommentaaridest selleise meheni nagu Don LaFontaine kah, kes samuti tuntud treilerilugeja ja temast oli väike lugu kah:

    http://youtube.com/watch?v=7QPMvj_xejg

    päris huvitav ja nalja sai kah :)

    VastaKustuta