kolmapäev, 23. juuli 2008

A Knight's Tale

Jätkame Joker'i endaga. Imelik küll, aga ma polnud A Knight's Tale (2001) kunagi näinud. Huvitav fakt, et Heath Ledger'l on 2 filmi, mille pealkirjas on Knight. Kui võtta arvesse ka Lords of Dogtown ühte tõlget American Knights, siis lausa 3.

See on ka film, millega iga Queen'i fänn peaks tuttav olema. Alguses mängib We Will Rock You (täispikkuses) ja lõputiitrite ajal We Are the Champions (Robbie Williams + Queen). Pärast lõputiitreid oli muide üks väga labane lõik... Soundtrackil on veel tuntud kraami nt. AC/DC, Thin Lizzy ja David Bowie esituses.

Üldiselt täitsa hea oli. Heath mängis isehakanud rüütli rolli kenasti välja. Minu südame võitis selles oma debüüti tegev Shannyn Sossamon. Esimest korda nägin teda kunagi kahtlases komöödias 40 Days and 40 Nights, kuid juba sealt jäi ta mulle silma. A Knight's Tale printsess on tema lühikese karjääri jooksul parim osatäitmine. Julgeb keegi vastu vaielda?

Paul Bettany ja Alan Tudyk tegelased andsid veel värvi juurde. Rüütli rivaali mängis Rufus Sewell. Nalju oli mõõdukalt. Õige ka, et film ennast väga tõsiselt ei võtnud. Telekas on seda vist kümneid kordi näidatud. Ma arvasin millegipärast kogu aeg, et see on ulme tõsine film, sellepärast ei kutsunud ka väga vaatama. Why So Serious?*
7/10

* - ei saanud jätta kasutamata... oeh.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar