kolmapäev, 23. juuli 2008

Secretary

Kolmas film, mis on seotud näitlejaid pidi TDK'ga on Secretary (2002). Küsisin seda ka oma filmimängus, millest võib-olla mõni lugeja isegi osa võtab. :) TDK's Bruce Wayne armastatut mängiv Maggie Gyllenhaal kehastub siin sekretäriks. Ütlen kohe ära, et sellist sekretäri tahaksin ka omale!

Olin sellest mõni aasta tagasi teatavaid klippe näinud. Märksõnadeks vihmauss ja punane pliiats. Täispikana oli see veel huvitavam. Secretary on võib-olla isegi teenimatult vähe tuntud. Gyllenhaal teeb siin häbeliku veidrikuna vaat et oma parima rolli. Kord täidab ta bossi erinevaid nõudmisi (khm), kord ronib prügikasti või vigastas end erinevate terariistadega. Tema ja Spader'i klapp oli ka suurepärane. Ja James Spader oskab kõige paremini sellist pervot mängida.

Hästi kirjutatud ja lavastatud ja peamiselt suurepärased sooritused. Dialoog on huvitav, mis paneb mõnes kohas kõrvu kergitama, kas ta tõesti ütles seda. Sadomaso ruulib! Thumb up.
8/10

4 kommentaari:

  1. Täna just sobrasin mingis vidiomaailma kastis, kus enamus asju maksid 39 ja 49 krooni. See film oli ka seal sees, aga ma kaane järgi vaatasin, et see mingi porno või paremal juhul softerootika film. Praegu nagu juba kahetsen, kuna Maggie mulle väga meeldib. Eriti filmis Stranger Than Fiction.

    VastaKustuta
  2. /me tormab ostma. Behind-the-Scenes Featurette uuriks mõnuga ja miks mitte lavastaja kommentaare.

    VastaKustuta
  3. Kohalikul ( balti ) reliisil need vist puuduvad. Ise ostsin kunagi 2 vene reliisi, ühe endale ja 1 kingiks. Hea film, ise paneks küll punni enamgi veel.

    VastaKustuta
  4. Seda ma kartsingi, et Balti reliisil (Sonatiin jah?) need lisad puuduvad. Leidsingi:
    http://www.videoline.ee/et/catalogue/d-117/

    Kui järgi mõelda, siis tõesti 9/10 on isegi sobilikum. Las jääda väga tugev 8.

    VastaKustuta