kolmapäev, 23. juuli 2008

Meet Bill

Mõned järgnevad filmid on seotud TDK'ga, mille põhilisteks ühendajataks on näitlejad. Osalt lihtsalt kokkusattumus, aga mõnda vaatasingi sellise väikese tagamõttega. Meet Bill (2007) peaosas on Harvey Dent/Two-Face ehk näitleja Aaron Eckhart. Film oli alguses pealkirjaga lihtsalt Bill, ilma Meet'ta.

Bill on tavaline tüüp, kes avastab, et tema naisuke (Elizabeth Banks) petab teda kohaliku telereporteriga (Timothy Olyphant). Ta võtab selle videosse, mis loomalikult pääseb lõpuks interwebi ja Bill'l tekib suuremat sorti jama. Samal ajal peab Bill olema mentoriks noorele õpilasele u. nagu meil töövarjupäev.

Lugu on siis põhimõtteliselt sellest, kuidas üks mees võtab taas ohjad enda kätte. Võidab tagasi oma naise, hakkab tervislikumalt elama (enne sõi pidevalt šokolaadi) ja tahab avada oma sõõrikukohvikut.

Film on kohati väga veider. Seda töövarju poissi mängib Logan Lerman, kellega Bill'l tekib imelik sõbrasuhe. Poiss aitab mehel naist tagasi võita, nad tõmbavad koos kanepit ja sebivaid naisi. Õpetajast saab õpilane. Kõige tipuks lööb poiss filmis külge Jessica Alba tegelasele! Sellest ma nüüd küll aru ei saanud, kui vana see Alba tegelane pidi olema. 15?

Eckhart on hea näitleja, aga filmil praktiliselt puudub arvestatav sisu. Väga halb samas ka polnud.
4/10

2 kommentaari:

  1. Aaron Eckhart seostub sellise filmiga nagu Thank you for smoking :)

    http://www.imdb.com/title/tt0427944

    VastaKustuta
  2. Tema üks parimatest ja tuntumatest rollidest. Olen muidugi enam kui kindel, et TDK's teeb ta ka head tööd. Viimati nägin teda ka No Reservations kokana. Samas filmograafiat vaadates polegi kõiki näinud.

    VastaKustuta