reede, 30. mai 2008

Ajaveeb 2008 Arvajad


Nädalase hilinemisega räägiksin mõne sõna Ajaveebi arvajatest, et mõnda asja selgitada. Esmalt muidugi tänusõnad Kristiina, Raul ja Trash heade kommentaaride eest! Kokku anti mu blogile 5 arvamust. Neid saab lugeda siit. Pole mõtet neid kõiki siia copyda, võib-olla mõne rea ainult.

Esimene arvaja oli Mats Volberg (volberg.on.nohik). Ta vaatas filme hinnete järgi 10, 9, 1, 2 ja 3. Naljakas, et ta mind kung-fu fänniks peab. 9'ga olin mõni aeg tagasi hinnanud Shaolin Soccer, Kung Fu Hustle ja Ong-bak. Peale nende pole vist ühestki kung-fu filmist blogis rääkinud, kuid need nimetatud on tõesti head. Teine arvamus oli tal, et üldiselt jättis üsna tavalise filmi/muusika blogi mulje, kõik on omal kohal aga ei midagi erilist. Sellega tuleb meelde üks Reservoir Dogs dialoog:
MR. WHITE: "Our girl was okay. She didn't do anything special."
MR. BLONDE: "What's something special, take ya in the kitchen and suck your dick?"
Et siis üks blowjob jäi puudu? :D Nali naljaks, võtan arvamust kuulda ja püüan erilisemaks teha.


Teine arvaja oli Penny Lane. Meeldiv kuulda, et ta käib siin sagedasti lugemas. Ja pildid meeldivad talle ka.
Kolmas arvaja oli Popop. Väga palju filmijuttu ja natukene muusikajuttu. Õige tähelepanek, mille üle ise kogu aeg mõtlen. Väga paljud peavad seda blogi esmajoones filmiblogiks. Luban hakata rohkem muusikast rääkima. Suvel on rohkem aega, siis saan ehk kuulatud plaatidest mõne sõna öelda. Juba eelmise aasta lõpust on olnud plaanis kirjutada enda 2007 a. lemmikutest. Seda siis varsti.
Neljas arvaja oli Erki Tammemäe (Materialist – Asjade kultus), kes ei leidnud otsingut. :P Sellepärast kirjutasingi mõni aeg tagasi selle pisikese teate, et otsing asub üleval vasakul. Seal, kus blogspotil ikka tavaliselt. See töötab. :) Tean omast kogemusest, et WordPressil on otsing veidi mugavam. Saab ise paigutada.
Viies arvaja oli Aarne. Tema puhul tegin väikest lobitööd. Ta pakkus oma blogis välja, et loeb 5 postitust ja annab nende põhjal arvamuse. Pakkujaid tuli päris palju. :) Hea, et talle meeldis ja mu blogi lausa RSS lisas.
Suured tänud arvajatele heade sõnade ja asjalike kommentaaride eest!


Ühe teema tahaksingi veel südamelt ära rääkida, mis käib nii nende filmide hinnete kui ka otsingu kohta. Kui vaadata nt. hinnet 10/10, siis seal pole väga palju filme. Ligi ühe aasta jooksul, mil olen blogi pidanud, pole lihtsalt neid pärleid väga palju ette sattunud. Tuleb meeles pidada, et enne blogi pidamist vaatasin ka ikka filme. Kui juhtub, et otsides mingit filmi te seda ei leia, siis on 2 võimalust, kas olen seda juba varem näinud või alles ootab vaatamist.

Ajaveebi võit ja pusa jäi seekord koju tulemata. Järgmine aasta äkki...
Parim blogi kategoorias "film": http://13-street.blogspot.com/
Parim blogi kategoorias "muusika": http://viljaveski.blogspot.com/

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar