teisipäev, 30. september 2008

Scarlett Johansson abiellus


Selle douch'ga. Miks? :( Poissmeestel (või muidu meestel) on nüüd rasked ajad. Ükski tema film (nt. The Other Boleyn Girl) ega album Anywhere I Lay My Head pole kunagi enam endine, kuid kõik pole veel kadunud, sest...


In other news: Natalie Portman ja Devendra Banhart läksid lahku. Kõigest paar kuud tagasi soovisin paarile õnne. Kusjuures Natalie mängis samuti filmis The Other Boleyn Girl, mis tähendab, et Scarlett...

4 kommentaari:

  1. Nüüd kui abiellus, siis ei saa enam tema peale seent toksida vä?

    VastaKustuta
  2. Seen seeneks =)
    Silmailu pakub Johansson ju ikkagi, või mis? =D

    VastaKustuta
  3. Palju hullem on see, et see Scarlett'i mees meenub mulle ainult mingitest tiinifilmidest. Noh seks, joomine, kolledziläbud, jne. Seetõttu mulle ta näitlejana üldse ei sümpatiseeri.

    Aga üldiselt on see postitus tore, kuna siin on kaks mu lemmikumat (pop)naisnäitlejat piltidega esitatud. Noh kui Eve Mendes ka veel siia vahele oleks mahtunud, siis oleks deam come true olnud täielik.

    VastaKustuta
  4. See on juba mehe jutt! Vaata Mendes'i pilti siit.

    Reynolds'i lõust jääb alatiseks meelde sarjast "Two Guys, a Girl and a Pizza Place". Fun sari oli muidu. Blogis olen kirjutanud tema kahest filmist, mis kumbi ei veennud... The Nines ja Definitely, Maybe.

    VastaKustuta