pühapäev, 4. mai 2008

The Nines

The Nines (2007) on pisike müsteerium. Midagi The Fountain, Donnie Darko või The Number 23 vahepealset, kus üks tegelane on mitmes erinevas ajas ja ruumis ja võrreldes 23'ga hakkab siin peategelane igal pool numbrit 9 nägema. Ryan Reynolds mängib siis kolme tegelast ja film koosnebki kolmest osast. Esimeses on ta probleemide küüsis vaevlev TV staar, teises geist TV sarja autor, viimases pereisast videomängu disainer.

Üldiselt on The Nines keskmise mõõduga film. Kunagi treilerit nähes kujutasin ette rohkem tempokamana. Nüüd uuesti treilerit vaadates selgus, et seal näidati ainsad pingelisemad kohad ära. Film kulgeb suhteliselt tasa ja targu kuni kulminatsioonini. Lõpuks saabki enam-vähem rahuldava seletuse kogu asjale, kuid valmistas veidi pettumuse. Idee iseenesest on huvitav, kuid võeti vist veidi halvasti otsad kokku, ei tea. Autor ja lavastaja John August on varem kirjutanud ja produtseerinud päris häid filme (Go, Big Fish). Debüüdi kohta pole paha. Tema 10 aasta taguse lühifilmi pealkiri annab suure vihje sellele linateosele. Hinnet 9 ei pigista kuidagi välja tee mis tahad. :P
5/10

2 kommentaari:

  1. Juhtusin isegi seda millalgi vaatama, lükkasin subclub.33 jutu alla ja irw. keegi kräpp oli tõlkinud Crack as narkots. Irw St kui Crack siis Crack onju. Aga nh. mis siin mina nüüd seletan.

    VastaKustuta
  2. minu jaoks oli küll tegu ikka väga jura filmiga

    VastaKustuta