pühapäev, 14. september 2008

CSI: Grave Danger directed by Quentin Tarantino

Annan ka oma panuse ühe seriaali osa tutvustamisele nagu seda on teinud nt. Xipe A-Rühmaga. Eelinfoks niipalju, et kokku olen CSI osasid näinud maksimaalselt 5 tk sel teada-tuntud põhjusel, et tv'd üldjuhul ei vaata. Täiesti nägemata on spin-offid Miami ja NY, aga Las Vegase rühmaga olen varem ikka kokku puutunud, et sarja näod olid tuttavad.

5. hooaja 24-25 episoodide vaatamise ainsaks põhjuseks oli nimi Quentin Tarantino, kes kirjutas ja lavastas hooaja finaali pealkirjaga Grave Danger (2005). TV jaoks oli see jaotatud kaheks osaks Volume 1 ja Volume 2, mis kokku oli ühe keskmise filmi jagu pikk.

Nick Stokes röövitakse ühelt kuriteopaigalt ja mees pannakse elusast peast läbipaistvasse kirstu koos relvaga! Aegajalt hakkavad kirstus tuled põlema ja sel hetkel seiskub ventilaator, mis suunab toru kaudu hapnikku. Et asja veel ebamugavamaks teha, tungivad mingi hetk kirstu trobikond sipelgaid... Seda kõike näevad Nick'i töökaaslased läbi interneti streami (ilma hääleta), mille all tiksub aeg. Meeskonnal on Nick'i leidmiseks aega 12h.

Sarnasus on muidugi Kill Bill: Vol. 2'ga, kus Uma oli samuti kirstus lõksus. Grave Danger näitas rohkem seda abituse tunnet, sest Bride oli vastava väljaõppega, kui nii võib öelda... Nick'l oli jällegi taiplikkust ja ta säilitas külma närvi isegi kui tuhanded sipelgad teda sööma hakkasid. Üldiselt kui poleks teadnud, et selle taga on Tarantino, siis polekski aru saanud, sest midagi erilist ega temalikku polnud, aga põnev osa ikkagi. Plusspunktid Kasabian - Running Battle kasutamise eest.

Lõpp oli aga täiesti vastuvõetamatu. Nii halvasti pole vist kunagi üheski sarjas otsi kokku tõmmatud. Tahaksin alternatiivset lõppu vms. Anyway kellel tekkis huvi, siis siit peaks saama vaadata, vist.
8/10

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar