kolmapäev, 17. september 2008

Queen + Paul Rodgers - The Cosmos Rocks


19.09.2008 ehk juba sel reedel esineb Queen + Paul Rodgers Riias. Sain näpud taha uuele albumile, millelt leiab 14 lugu. Ütlen ausalt, et esimese kuulamisega jäi nõrgaks. Just sõnad on nõrgad ja kohati väga lapsikud. Muusikaliselt nii väga ei nurisekski, kuigi rokki jäi napiks ja tervet kosmost sellega ei vallutaks. Midagi väga kiiduväärt ei ole, kuid päris maha kanda ka ei tasu.

Highlight'ks jäidki juba tuttavad lood nagu Roger'i kirjutatud ilus "Say It's Not True", mida mängiti juba eelmisel tuuril. Albumi teine singel "C-lebrity" rokib hästi. Kolmas lemmik oleks lustakas ja kaasakiskuv "Call Me", mis ka just sõnadega ei hiilga, aga selle loo puhul on andestatav. "Time To Shine" kerkib samuti rohkem esile, mis on laulja Rodgers'i üks kindel highlight. "Surf's Up... School's Out!" on hea tempokas. "Warboys (A Prayer for Peace)" on massiivne ja aktuaalse sõja sõnumiga. Veel on kuulatav poolenisti akustilise kitarriga "Small" ning selle töötlus "Small (Reprise)" on sobilik albumi lõpetaja.

Ühtegi konkreetselt halba lugu pole, aga ülejäänud on tavalised. Plaadi avalugu "Cosmos Rockin" jääb taas sõnade poolest labaseks, aga kontserdil tõmbab kindlasti kaasa. Veel üks tähelepanek, et "Still Burnin" kasutab We Will Rock You kuulsat jalg-jalg-käsi plaksutamist...

Kuula...

5 kommentaari:

  1. Internetist leidsin... :P
    Plaanin Riiast osta, kui seal odavam.

    VastaKustuta
  2. C-lebrity on vist kõige parem lugu, kuid jah... ei ole see album just kõige parem.

    VastaKustuta
  3. kusjuures... kontsert ise oli raha täiega väärt... ja Paul Rogersi enda laulude puhul jäi saal vakka, aga vanade Queeni laulude puhul läks möll ja kaasalaulmine uuesti lahti..

    VastaKustuta
  4. Just nii. Kuigi ma ise elasin ka uutele lugudele kaasa. :P
    Parim kontsert oli ikka. Kirjutan täna pikemalt.

    VastaKustuta