laupäev, 6. september 2008

Big Nothing

Kes on blogis vanem külastaja mäletab äkki, et kunagi oli Coming Soon list ja seal ilutses film Big Nothing (2006). Kuna vaatamisest oli kulunud juba mitu kuud, siis otsustasin uuesti vaadata. Kusjuures esimesel korral sai seda koos sõbra ja jõujookidega vaadatud. Teisel korral rahulikumalt, kuid ka ühe sõbraga. Film pakkus mõlemal korral elamuse, sest paljud asjad olin juba ära unustanud.

Äsja tutvunud Gus (Simon Pegg) ja Charlie (David Schwimmer) teevad plaani, kuidas kiirelt rikkaks saada. Loomulikult ei lähe kõik plaani järgi ja neil tekib igavene persetäis probleeme. Nende kurjakuulutavat partnerit mängis hästi Alice Eve.

Big Nothing on hoogne, lustakas ja ettearvamatu. Filmis on mitu head pööret. Kirves oli kunn! Charlie öeldud random faktid olid mõnusad. Üldse olid kõik karakterid meeldejäävad - nt. diabeetikust politseinik Jon Polito. Kaasa teeb ka kena Natascha McElhone sarjast Californication.

Tänu sellele filmile sündis hiljem ka Pegg'i ja Schwimmer'i koostöö Run Fatboy Run (6/10), mis polnudki nii hea kui Big Nothing.
7/10

2 kommentaari:

  1. Big Nothing läks blogtree's läbi! Halleluuja!

    VastaKustuta
  2. Filmi nime vaadates saame teada, mis postitusi blogtree läbi laseb.

    VastaKustuta