neljapäev, 4. september 2008

Peter Bjorn and John - Seaside Rock


Lõpetasin just Peter Bjorn and John - Seaside Rock (2008) kuulamise. Mainisin põgusalt selle Rootsi indie-bändi eelmist albumit Writer's Block just mõni postitus tagasi. Enne kuulama asumist ei teadnud, et uus album on ainult instrumentaalne. Pärast kolmandat lugu hakkasin kahtlustama. Paaris loos räägivad inimesed Rootsi keeles, mis ei kõlanud just huvitavalt.

Ühtegi meeldejäävat hetke nagu ka polnud. "Needles and Pills" kasutas lõpus samuti vilistamist nagu bändi hitis "Young Folks", kuid see polnud kaugeltki nii hea. Kuulan hetkel teist korda ja avalugu "Inland Empire" elektrikitarriga on tegelikult OK. Võib-olla ka tempokam "School of Kraut", unistav "Favour of the Season" ja lustilisem lõpulugu "At the Seaside" väärivad kuulamist.

Sellele vaatamata kuulaksin parema meelega bändi Architecture In Helsinki, mida mõni lugu väga meenutas - nt. "Say Something (Mukiya)". Album mängis rahulikult lõpuni ega üllatunud millegagi. Kui rohkem kuulata, siis leiaks äkki veel midagi meeldivat, kuid ei viitsi, vist. Seaside Rock tuleb müüki 23. septembril.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar