reede, 7. märts 2008

The Other Boleyn Girl



Viimasena tahtsin kino sünnipäeval kindlasti näha The Other Boleyn Girl (2008). Natalie Portman ja ma olen müüdud. Scarlett Johansson üksi poleks vist kinno meelitanud. Filmis on nad õed, kelle ümber hakkab hullemat sorti draama keerlema. Eric Bana mängib Inglismaa kuningat Henry VIII, kellel suur mure - vaja pärija muretseda. Naine sünnitab talle aga tütre. Nii viiaksegi üks Boleyn õdedest kuningat "hädas" abistama. Kui ta sünnitaks poisslapse, siis oleks Boleyn perekonnal hästi kindlustatud tulevik. Loomulikult ei lähe kõik nii lihtsalt.

Päris hea seebikas kas pole? Vanasti käisid sellised asjad meie mõistes väga koomiliselt. Mitmes kohas sai naerda või vaikselt iitsitada olukorra koomilisuse üle. Mõni koht oli jällegi päris julm nagu see vanasti ikka käis. Pea maha ja ei mingit pikka juttu. Kuningast jäi selline mulje, et ta muuga ei tegelenudki, kui ainult naiste järgi jooksmisega. Lugesin, et Henry VIII oli 6 abielu ja üks neist seesama Anne Boleyn (Natalie Portman). Ja lõpptulemuseks Inglismaa järgmiseks valitsejaks sai teatavasti Elizabeth I. Minu üks lollimaid unistusi oleks elada sellisel ajal, kui olid printsid ja printsessid. Vaadake, kui nunnud riietused neil on. :P Hmm täitsa võimalik, et järgmisel aastal saab film kostüümi nominatsiooni.


Aga ei, tore film oli. Natalie Portman oli siin eriti armas. Ühest hetkest muutus ta väga enesekindlaks naiseks ja keeras kuninga pea täiesti sassi. Teda oli lust jälgida. Scarlett Johansson oli ka võluv. Just hiljuti vaadatud Goya's Ghost oli hea sissejuhatus The Other Boleyn Girl maailma. Filmis on rohkem draamat, kui mitme filmi peale kokku. 7/10

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar