pühapäev, 11. mai 2008

Forgetting Sarah Marshall

Tänu SubClubis võidetud seriaalimängule sain kaks tasuta kinopiletit. Valisin esimeseks filmiks Forgetting Sarah Marshall (2008). Teiseks oli Leatherheads.

Forgetting Sarah Marshall on järjekordne Judd Apatow poolt produtseeritud (hitt)komöödia. Käsikirja kirjutas ainuisikuliselt Jason Segel (Knocked Up), kes mängib ka filmi peaosalist.

Filmi alguses jätab pikaaegne tüdruksõber Sarah Marshall ta maha, mis paneb suure mehe lausa nutma. Jason Segel olevat kunagi päriselt nii maha jäetud. Mahajätmise hetkel oli mees ihualasti - võimalus, mida Apatow meeskond ei saanud muidugi kasutamata jätta, et peenist sai ikka paar korda riivamisi näha. Mees on nii löödud, et otsustab Hawail aja maha võtta. Õnnetuseks on eks uue rockstaarist kallimaga samuti Hawail ja isegi samas hotellis. Lisaks kõigele hakkab mehepojale hotelli administraator (Mila Kunis) meeldima. Mulle samuti muide!

Lootsin naljakamat, aga polnud viga. Alguses tundus, et Segel ei mängi välja, kuid see tunne kadus ruttu. Pisirollid teinud Jonah Hill ja Paul Rudd olid filmi naljakamad karakterid. Oleks juba aeg, et Paul Rudd (You sound like you're from London!) saaks ise ühes filmis peaosa olla. Igas komöödias on ta alati naljakaim kõrvaltegelane, keda lausa ootad ekraanile. Filmis oli veel üks koomiline noorpaar, kellel oli tõsiseid probleeme voodieluga.

Tavaliste romantiliste komöödiatega võrreldes on Sarah Marshall way naljakam ja ropum. See Dracula muusika asi oli päris geniaalne, mis pidavat samuti olema otse Segel'i elust võetud episood. DVD lisadele tahaks tulevikus pilgu peale heita.
7/10

mmm Mila...

3 kommentaari:

  1. Mnjaa, selle peaks ka varsti ära vaatama, sest olen väga suures ulatuses head kuulnud selle kohta.

    Leatherheadsi ühesõnaga ei soovita jah :D?

    VastaKustuta
  2. Ma vaatan nii Leatherheadsi kui ka antud filmi kodus. Kinopiletite jaoks raha ei jätku ja Iron Man on hetkel ainus "kinni pandud" asi sel nädalal.

    See Russell Brand tundub väga imelik. :x

    VastaKustuta
  3. Leatherheadsi ei kipuks jah väga soovitama.
    Russell Brand on lahe :)

    VastaKustuta