kolmapäev, 31. oktoober 2007

Knocked Up

Knocked Up (2007) jõudsin alles nüüd vaatama, kui film oli juba Kosmose väikeses saalis. Pole midagi teha, aga Knocked Up jääb kõvasti alla Superbad'le. Film venis kohutavalt ja läks lõpuks liiga ära käiatud rada, aga omad momendid olid siingi.

Eranditult kõik kõrvalosad rokkisid. Paul Rudd on kunn. Leslie Mann (Apatow naine) on armas. Kiidan veel ühte lastest (Apatow enda oma), kes googeldas "mõrva". Kristen Wiig'l on fantastiline ajastus: "I know, I was so surprised too". Koos Alan Tudyk'ga olid nad meeldejäävad bossid, kuid said kahjuks vähe ekraaniaega. Martin Starr'i (habemiku) jaapanlasest tüdruksõber rääkis väga imelikke asju... Habemiku kohta käinud solvangud terve filmi jooksul olid head nagu Chewbacca. Superbad'i Jonah Hill tegi jällegi hea suuvärgiga rolli jne.

See "töö", mille kallal mehed vaeva nägid, on igati kiiduväärt ettevõtmine. Korraks käisid ekraanilt läbi iseennast mänginud James Franco, Eva Mendes, Jessica Alba ja Steve Carell jt. Viimane oli täpselt selline nagu Kontoris.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar