reede, 30. mai 2008

One Missed Call

Läks nüüd veidi pahasti, et The Eye'le 4/10 sai kingitud, sest One Missed Call (2008) pole üle 3/10 väärt, aga Silma ma paremaks ei pea. Las jääda siis. Üks vastamata kõne on järjekordne täiesti ebavajalik remake. Originaal Chakushin ari (2003) jäi aastaid tagasi PÖFF'l kahjuks nägemata, et pidin leppima kodus vaatamisega. Takashi Miike originaal oli õudne, eriti nt. telestuudio stseen ja lõpp pimedas haiglas. Muus osas olin filmi ära unustanud.

2008 aasta versioon pole õudne, vaid püüab põhiliselt ehmatuste peale mängida nagu ikka. Surmad olid leebed nagu mõnes Walt Disney lastefilmis (PG-13 reiting). Näitlejad tegid asja tuimalt, kuid Shannyn Sossamon ehmatas hästi mõnes kohas. Kui nad haiglasse jõudsid, siis ootasin juba lõppu. Üllatuseks tuli veel 1 climax asjale, mis võttis paremini otsad kokku. Ei mäletanudki enam seda originaalist, kes tegelikult mõrvade taga oli.

Rotten Tomatoes on filmil 0%. Selgemast selgem, et originaal oli parem. Poster on ka kole. Kohustuslikus korras hakkas filmi ajal toakaaslase telefon helisema, mis pani võpatama. Näed, et ikka mõjus mingil tasandil siis.
3/10

Väiksed tüdrukud on alati õudseim osa filmides - mis värk sellega on?

3 kommentaari:

  1. Hääh, mulle see poster küll meeldib.

    VastaKustuta
  2. Miks sa üldse seda filmi vaatasid? :D :S

    VastaKustuta
  3. Oli olemas sellepärast. Halbu filme tuleb ka vaadata, siis muutuvad head veel paremaks.

    VastaKustuta