esmaspäev, 26. mai 2008

The Eye

Pingeline eksamiperiood on käimas, et pole aega olnud suurt midagi vaadata. The Eye'le (2008) sain... silma peale visatud. Suhteliselt erandlikult pole selle puhul originaali näinud. Täpipealt sama nagu need Hollywood'i remake'd ikka viimasel ajal. Mul hakkab lausa paha sellest klisheest, et alguses toimub peategelasega seletamatud asjad ja mitte keegi ei usu teda. Siis ükshetk muutub film selleks detektiivi looks, kus peategelane hakkab minevikku uurima, et nendele sündmustele seletust leida. Üldiselt kaob sel hetkel ära ka see vähenegi õuduselement. Lõpetage ära palun! Me oleme seda juba ammu näinud!

Jessica Alba mängib pimedat, kes saab omale doonori silmad, mille abil ta hakkab veidraid asju nägema. I see dead people. Imelikul kombel ta isegi kuuleb surnuid ja haistab nt. ammust põlemist. Loogika eest viis pluss. Aga mis ma siin ikka pahandan. Mingil määral isegi meeldis. Ringi uitavad surmad olid creepyd. Veidi tulnukate moodi? Alba mängis pimedat OK'lt. Alastistseen jäi puudu ainult. Oli küll udune duši pilt ja riivamisi nägi tagumenti, mida sai juba Good Luck Chuck's jõllitatud.

The Eye on väärt 3. Kingin 4 ei teagi mille eest. Polnud väga jama, aga lihtsalt The Ring jt. on täpselt sama valemit juba kasutanud ja palju paremini. Respect selle eest, et Alba filmiks viiulit õppis. Oli näha, et ta ise mängis. Muide lehel http://www.wontbelieveyoureyes.com/ saab silma klikkida.
4/10

EKSAMID!

3 kommentaari:

  1. Jessica Alba... ei julge vaadata! ;D

    VastaKustuta
  2. Haha, viimane pilt on nii teema. o_O Mida ta seal nagu tegema peaks? Dead people in her oven?

    VastaKustuta
  3. Ta kuulis või nägi midagi unes ja läks lambist ahju uurima. Järgmine hetk leegid hüppasid välja, mille peale ta ärkas higimull otsa ees ülesse. Usual.

    VastaKustuta