pühapäev, 11. mai 2008

Leatherheads

Teiseks filmiks valisin juba kuu aega kinos jooksnud Leatherheads (2008). George Clooney lavastatud romantiline komöödia Ameerika jalgpalli ajaloost, kui ei kehtinud mingeid reegleid. Reeglite tulek rikkus mängu. Peale Clooney teevad kaasa Renée Zellweger ajakirjanikuna, kellel on antud ülesanne kirjutada halvustav artikkel noorest andekast mängijast ja sõjasangarist Carter Rutherford'st (John Krasinski). Lõpuks tekib ilge jama kogu selle loo ümber.

Clooney kolmas lavastajatöö on läinud üpris metsa. Oli tüütult igav, et tekkis isegi tahtmine saalist välja jalutada. Forgetting Sarah Marshall oli samuti ligi 2 tundi pikk, aga Leatherheads pani toolil nihelema ja haigutama. Tüütu oli just see artikli ümber keerlev temaatika, mis lihtsalt polnud põnev. Oleks kodus vaadanud, siis oleks vahepeal pausile pannud ja muude asjadega tegelenud. Tervitan siinkohal minu taga istuvaid lapsi oma laseriga!

Muidu Clooney ja Zellweger'i vahel oli sädet ja nende esimene kohtumine oli naljakas. Clooney ja Krasinski vaheline kaklus oli veel meeldejäävaim. Finaalmäng oli vast kõige huvitavam koht filmis. Rohkem aga polnudki mitte midagi. Hea seegi, et midagi maksma ei pidanud selle eest. Oleksin pidanud ikkagi 21 valima. Ich gebe auf.
4/10

7 kommentaari:

  1. Arvan, et ka 21 oleks sulle pettumuse valmitanud, minu arust suht mõttetu film. Aga vaata ikkagi ära ;).

    Ja mis asi on SubClub?

    VastaKustuta
  2. nalja teed? :P
    http://subclub.ee/foorum/index.php

    Tegelikult tean, et sa oled ainulaadne tüüp, et arvutis ühtegi filmi ei vaata. Ühesõnaga sealt lehelt saab eestikeelseid subtiitreid. Peale selle ma mölisin seal foorumis palju filmidest jms. Filmimängudes osalen ka ja olen ise neid korraldanud.

    VastaKustuta
  3. Ei ole ainulaadne, mina ei vaata ka arvutist kunagi filme. :)

    VastaKustuta
  4. Mul pole televiisorit, dvd-mängijast rääkimata. No kodus on, aga ei vaata seda. Ekraan on juba sellel väiksem kui mu monitoril või umbes samas mõõdus vähemalt. Arvutis on parem helisüsteem ka, et telkust filmide vaatamine ei tule eriti kõne allagi minu puhul. :)

    VastaKustuta
  5. Raul vaatab aga ainult kinos filme. Eks telkust ka vist, seda ei tea täpselt. :)

    VastaKustuta
  6. Viimasel ajal on umbes nii olnud, et kuskil 2/3 filmidest vaatan kinos 1/3 telkust. Näiteks laupäeval vaatasin ETV-st, kus pole tüütuid reklaame, Keeping Mum'i. DVD-mängija ka olemas. Viimati vaatasin Maggie Gyllenhaali SherryBaby't. Mõlemad on head filmid. Üldiselt jah, üritan võimalikult palju kinos käia. Ennem jätan juba DVD ostmata, kui jätan kinno minemata.

    VastaKustuta
  7. Telkust vaatamise suurim miinus ongi reklaamid. Paha hakkab.
    SherryBaby on mul tükk aega olemas. Mõned kohad vaatasin ära. Depressiivne film.

    VastaKustuta