esmaspäev, 10. märts 2008

Nine Inch Nails - Ghosts I-IV


Tasuta albumeid tuleb järjest juurde ja sedakorda nii tuntud artistilt kui Nine Inch Nails. Ilma plaadifirmata NIN näitab jällegi muusikatööstusele, kuidas tuleb õigesti muusikat turustada. Ghosts tuli fännide jaoks päris ootamatult märtsi alguses saadavale. 36 instrumentaalpala, mida on kirjeldatud kui "music for daydreams", on saadaval erinevates formaatides. Täiesti tasuta saab esimesed 9 lugu mp3'na ehk volume I. Ülejäänud duubel CD või eriti vinge Ultra-Deluxe Limited Edition eest peab loomulikult dollareid loovutama. Viimast tehti muide 2500 tükki ja on läbi müüdud!

Aga ilma pikema jututa link. Teha seal linnuke Free Download ja edasi tegutseda juba juhendi järgi. Seal saab 9 lugu, pdf ja ilusaid wallpapereid. Iga loo jaoks on oma pilt. Olen kaks korda tõmmanud, et asi töötab. Esimesel korral tõmbasin albumi ametliku Pirate Bay torrenti kaudu ja pdf lisad eraldi, mis oli veidi tülikam, aga eks ise vaadake.

Muusikast nii palju, et on hea unelemise muusika. Lood 7 ja 8 on energilisemad ja meeldisid kõige rohkem. Muidugi tahaks kunagi tervet albumit kuulata. Loo nimed on lihtsalt numbrite järjekorras Ghosts 1-36. NinWiki selgitab iga loo üksipulki lahti. Eelnevalt olen veel kirjutanud NiggyTardust tasuta plaadist, mille juures Trent Reznor oli produtsendiks. Ja ka see pole veel kõik nagu tavatsetakse öelda teatud reklaamides. I-IV ei jää väidetavalt ainsaks Ghosts seeriaks!

1 kommentaar:

  1. Olen nüüd kõik 36 lugu saanud ära kuulata. On kõikuv, kuid mitmed lood on väga head. Rokib hästi kohati.

    VastaKustuta