pühapäev, 16. märts 2008

CineMassacre 200



Küsite, et mis see veel on. CineMassacre on tuntud ka kui Angry Video Game Nerd. Ma olen selle tüübi suur fänn. Parim asi internetis IMO. See on juba tema 200. film. Ta põhimõtteliselt räägib ja näitab, kuidas ta hakkas filme tegema, milliseid erinevaid tehnikaid on kasutanud jne. Kui ma teeksin ise amatöörfilme, siis oleks see väga inspireeriv. Kuid niisamagi oli väga huvitav vaadata, kui pühendunud mõned ikka on. Talle lihtsalt meeldib filme teha. Ühe filmiga The Deader the Better osales ta George A. Romero korraldatud võistlusel, et saada oma amatöör slasher film tuntud režissööri uusima filmi Diary of the Dead DVD peale. Võitja peaks varsti selguma. Kui CineMassacre'st ei saa järgmist nime Hollywoodis, siis söön oma mütsi ära. Igatahes, mis iganes tulevik ka ei too, siis tuult tiibadesse Nerd!

Linke linke linke!
http://www.cinemassacre.com/
http://cinemassacre.com/AVGN/Nes_Nerd.html
http://www.youtube.com/user/JamesNintendoNerd

2 kommentaari:

  1. Wou, milline kokkusattumus, et see CineMassacre 200 postitus oli minu 200. blogi postitus... See polnud plaanitud! Olin lihtsalt plaaninud seda video oma blogis kajastada.
    Igatahes tuult tiibadesse ka mulle endale!

    VastaKustuta
  2. Nähtavasti võttis mees mu kiidusõnu kuulda. James kuulutab tuleva aprilli Rocky kuuks. Teeb kõigi 6 filmi reviewd ja lisaks toob avalikusse ette endatehtud dokumentaali kuulsast Philadelphia poksijast. Täpsemalt räägib siin:
    http://www.youtube.com/watch?v=xvr_2Pz9YiI

    Also, panin CineMassacre kodulehe linkide hulka, mida ise kasutan.

    VastaKustuta