laupäev, 29. detsember 2007

Moby tegemised

Andsin siin juba varem teada, et Moby'lt ilmub märtsis uus plaat Last Night, mis on sedakorda tantsulisem. Nii kui korraks tema kodulehele tähelepanu ei pööra, siis jääb väga palju uudiseid märkamata. Esmalt on saadaval juba albumi sampler mp3, kus on kokku pandud erinevad lood. Ma arvan, et klipis kõlanud viimane lugu The Stars hakkab veel ilma tegema või ükskõik milline neist tegelikult. Selliste lugude pärast ma läheksin isegi ööklubidesse, kuhu need lood kindlasti järgmine aasta satuvad. And big time, uskuge mind. Moby pani mõned lood ka myspace (seesama albumi sampler ja The Stars). Kusjuures ta avastas, et myspace saab üles panna ainult 6 lugu. Sellepärast kaduski sealt vahepeal Bourne Ultimatum Extreme Ways singel ära.

Teine uudis on õige magus ja täielik üllatus. Moby tegi muusikalise tausta filmile Southland Tales (2007). Donnie Darko režissööri Richard Kelly uusim film. See ütleb kõik. Panin filmile nö. silma peale juba varem, aga seda küll enne ei teadnud.

Ning aina paremaks läheb. Moby kodulehele on tulnud väga huvitav uuendus. Kui sa oled näiteks algaja filmitegija, siis registreeri end mobygratis lehel, kus Moby on pannud hulganisti lugusid tasuta kuulamiseks, tõmbamiseks ja sinu filmis kasutamiseks. Suurem osa lugusid on varem avaldamata. Regasin ära ja kuulan neid nüüd lihtsalt niisama. Vot nii. Eriti meeldis, et lehe pealkiri on seal film music :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar