laupäev, 29. detsember 2007

Meet the Robinsons

Meet the Robinsons (2007) polnudki halb animatsioon kuigi see on ainult Disney toodang, mis viimasel ajal pole Pixari ja Dreamworksi varjus kuigi edukas olnud. Chicken Little (2005) ei olnud näiteks eriti hea, keskmine. Robinsonid produtseeris siiski Pixari põhimees John Lasseter, kelle juurde jõuan jutuga tagasi järgmises postituses.

Meet the Robinsons plussidest animatsioon on kena, tegelased on värvikad ja filmis on täitsa arvestatav sõnum - Keep moving forward. Ma pole kindlasti ainus, kes nägi sarnasust Back to the Future (1985) filmiga, kus samamoodi tegelased iseendaga teises ajas kohtusid. Õnneks nad midagi otseselt minu ühest lemmikfilmist ei näpanud, aga meenutas just teist osa, kus mindi tulevikku ja Marty nägi oma tulevast pere.


Miski aga ei saa ületada Robinsonide pere, kui jutuks tuleb kummalisus. Üks pereliige on kentsakam kui järgmine, kuid peale perekonna oli filmis veel tegelasi. Peategelase toakaaslane oli väga meeldejääv karakter. Väike poiss, kes oli kogu aeg masenduses. Hääl oli talle eriti hästi peale loetud. Päris geniaalselt lausa oli tehtud filmi kurikael, kes ise oli kaugel geniaalsusest ning oli sellise haigasliku ja totu olemisega. Kahes kohas ma naersin eriti, kui seesama kurikael tegi ajupesu konnale ja hiljem T-Rex'le. Mõlemad ütlesid vaimukamad laused filmis: Cause I have a big head and little arms, and I'm just not sure how well this plan was thought through. Master?


Lõpplahendus oli mulle kerge üllatus, ei osanudki ära arvata. Meet the Robinsons on mõnus meelelahutus, millel on ka üpris korralik sisu. 7/10

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar