pühapäev, 30. märts 2008

Shaolin Soccer

Käisin kodus ja võtsingi Shaolin Soccer (2001) ette. Olin seda nii ammu näinud, et jällegi oli suurem osa meelest läinud. Funny as hell on ikka see. Mul polegi midagi uut öelda. Aga ühe loo võin küll jutustada. Mitu head aastat tagasi (2003 vist) leidsin juhuslikult serverist videofaili pealkirjaga Kehtna naised. Kuna elukoht ongi mul seal, siis tundus väga huvitav, et mida teeb küll sellise pealkirjaga video avalikus serveris. Eraldi oli veel sama nimega subtiitri fail. Tõmbasin mõlemad ära ja sain kõhutäie naerda. Klipp oli Shaolin Soccer'i kuulsast laulu stseenist ning subtiiter rääkis, kui rõvedad Kehtna naised on. :D Päris hull vaimusünnitis. Mul on see väike klipp siiani alles. Üritan võib-olla youtube üles laadida millalgi.

Kas keegi oskab soovitada (Trash kindlasti) veel samasuguseid vaimukaid Aasia filme nagu Shaolin Soccer ja Kung Fu Hustle?
9/10


5 kommentaari:

  1. Shaolin Soccer oli tõesti supppper. Üldse Stephen Chow on ka.

    Ei ole küll samas klassis aga mulle meeldis new police story ka.(vaatasin samal päeval vist kunagi)
    http://www.imdb.com/title/tt0386005/

    VastaKustuta
  2. Shaolin Soccer on kõvasti inspiratsiooni saanud kunagisest populaarsest 80ndate animest Captain Tsubasa, samas seal polnud huumorit eriti, nii et ju siis tegemist paroodiaga.
    Kusjuures täitsa pull film oli tõesti kui nüüd mõelda.

    VastaKustuta
  3. Tänud mõlemale. Captain Tsubasa vaatasin natukene youtubes, on jah sarnane.
    Jään veel pakkumisi ootama :)

    VastaKustuta
  4. Soovitan HK ghost comedy´te ja wuxiaga algust teha. Näiteks Mr. Vampire peaks piisavalt hõrk suutäis olema aga samas taas maitse asi, ma ise olen žanri andunud fän.

    VastaKustuta