teisipäev, 11. märts 2008

Kung Fu Hustle



Käisin üle pika aja jälle kodumail ja ajutiselt meil elav sugulane tahtis mingit filmi vaadata. Võttis karbist esimese ettejuhtuva, mis oli mullegi väga meeltmööda. Kodus olev vana arvuti ei jooksnudki filmi näidates kokku, braavo. Sama päev tegin arvutile formati, sest Windows oli sel lolliks läinud. Ma ei mäletagi, kas vaatasin Kung Fu Hustle't (2004) nüüd 2. või 3. korda.

Kung Fu rokib ikka! Imelik, et ma olin nii paljud asjad ära unustanud. Ma ei mäletanud enam osasid tegelasi ja isegi lõpp oli täitsa meelest läinud. Pole väga palju filme, mida iga korraga sama suure huviga jälgiks. Filmi naljakam koht oli siiani meeles püsinud. Mõtlen seda nugade viskamise ning maod huule küljes stseeni. Esimest korda seda nähes naersin pisara silma nagu praegugi naersime vist liigagi kõvasti. See pole kaugeltki ainus naljakas koht filmis. Kung Fu Hustle on lõbus meelelahutus väga lahedate visuaalsete efektidega.

Režissöör ja peaosaline Stephen Chow on väga andekas. Shaolin Soccer (2001) meeldis mulle samuti väga. IMDB'st vaatasin, et praegu on tal värskelt valminud film Cheung Gong 7 hou (2008). Ning veel parem uudis, et järgmine projekt on mehel kavas Kung Fu Hustle 2. Yeah!
9/10

2 kommentaari:

  1. Mulle meeldib ka see, ag Shaolin Soccer on veel kõvem. Kuram see kus nad laulvad mungad olid, see oli tase. Ma vist esimene kord seda nähes tegin reaalselt püksid märjaks.

    VastaKustuta
  2. Shaolin Soccer'st ei mäleta ka kõike enam nii täpselt. Nii et järgmine kord koju minnes tuleb see ette võtta :)

    VastaKustuta